Påskehygge med familien

Påsken er en dejlig tid på året, og for mig betyder den tid sammen med familien. Der skal hygges, laves påskeklip, spises dejlig mad, trilles æg og gåes turer i den skønne Hundested natur. Ganske vist er det stadig koldt, men at man kan fornemme, at foråret er på vej, det elsker jeg.

I dag er jeg selv på bloggen for at vise hvordan min families påskehygge ser ud. For hvorfor ikke inddrage familien i sine kreative sysler og få en påske-hyggestund ud af det.

 

Blogindlæg af Camilla

 

Min søn er 3 år og jeg forsøger altid at få lidt kreativt ind i vores lege. Han er heldigvis glad for at være kreativ og siger altid ja, når jeg spørger om vi skal tegne, male eller klippe klistre.

I dag stod det i påskens tegn, hvor vi har kreeret smukke påskeophæng. Se bare med her:

 

 

Vi tog hjem til mormor for at være kreative sammen med hende. Jo flere man kan inddrage i sådan en påskehygge desto bedre og hyggeligere.

Sammen kunne vi alle 3 udstanse påskeæg. Carl synes det er en fest at lege med stansemaskinen. Han skal selvfølgelig have en smule hjælp undervejs. Jeg valgte at holde det enkelt ved kun at udskære i gult og hvidt karton, da jeg gerne vil skabe wow-effekt med Carls farvelægninger inde i nogle af æggene. Carls farvelægninger træder mere frem, når æggene har den samme farve og samme udtryk. Imens Carl farvelagde kunne mormor og jeg samle ophængene med lim.

 

 

Vi har hygget os med vores påskesysler. Alle æg hænger smukt på en gren hjemme ved mig selv. Og så påtænker jeg endnu en hyggedag, hvor vi skal lave endnu flere, som skal gives i gave til dem vi besøger i påsken. Og måske nogle af disse også skal have et billede af Carl indeni. 

Mit råd med dette blogindlæg er, at prøve at indrage dem du holder af i denne skønne hobby. Bare et par timer. Et par påskehyggetimer, hvor I samtidig får snakket, hygget, spist lidt påskelækkerier og sammen lavet årets påskeophæng. Og de her påskeæg, dem kan alle være med til at lave!

I disse dage har vi TILBUD på udvalgte påskeprodukter, heriblandt vores påskeægs diesæt (se tilbudene her). Jeg elsker vores påskeægs diesæt. Der er så mange muligheder med dem. Hvis du klikker ind på produktet, har vi uendeligt meget inspiration med både kort, ophæng, bordpynt. Og når påsken er ovre, kan du vende dem om og bruge dem som ballon på kort. Klik endelig ind og se mere her

Vi sender i øvrigt ordrer ud alle dage op til påske.

 

Tak fordi I så med. Og rigtig god påske

Camilla, Carl og mormor. 

 

Materialer: 

 

 

Tags: Camilla