Den store dag

I dag har vi fyldt bloggen med lækker inspiration til studenter- og konfirmationskort.

Inspirationen kommer fra Anjas hånd, så vi skal selvfølgelig se en masse inspiration med designark og diecuts.

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra Anja B 

 

STUDENTERKORT 1

Det første kort vi skal kigge på er lavet på en sort kortbase som Anja har skåret i målet 22cm x15,5cm. Kortbasen er beklædt først med en rød blonde rektangel, og derefter en hvid flag baggrund.

Med papir og segl die har Anja skåret et creme papir og sværtet det let i kanterne med antique linen. Derefter er der pyntet med en smuk rød rose, den store studenterhue, samt student diecut.

Udskæringerne er alle lavet med vores creme perlemor, sort perlemor, rød perlemor, samt sølv perlemor

 

Det cremefarvede papir i midten af kortet, er stemplet med teksten fra Tillykke du gjorde det.

 

STUDENTERKORT 2

Her har Anja lavet et sødt lille 10cm x 10cm kort, fyldt med fine balloner sat omkring en hvid polaroidramme. Inden i rammen sidder den lille studenterhue, sammen med student diecut

 

Til farvelægning af balloner har Anja brugt ZIG 039 sammen med blenderpen 999, og da der anvendes ZIG er det vores akvarelpapir der er stemplet på. Efter farvelægningen har Anja duppet ballonerne let med den hvide stempelsværte.

 

STUDENTERKORT 3

Sidste studenterkort fra Anja er holdt i de røde farver og fyldt med designark fra Danish Celebration designblokken. På kortet her er der brugt både rektangel die, slimline die, cirkel die, blonde cirkel die, samt smalle- og brede banner dies - blandet med smagen af lakrids washitape

 

Baggrunden er pyntet med tillykke med huen stemplet, den lille studenterhue, samt student diecut. Hue og tekst er som på de andre kort, skåret i creme perlemor, sort perlemor, rød perlemor, sølv perlemor.

 

Anja har også lavet os 2 skønne konfirmations kort, og dem skal vi se på herunder 

KONFIRMATIONSKORT 1

Her har Anja igen dekoreret kortet med et væld af diecuts fra vores smalle banner dies, konfirmations die, rose die, kors die, cirkel die, blonde cirkel die, rektangel die, samt slimline die.  

Ud over smagen af blåbær designark, har Anja brugt sort karton, sort perlemor, samt sølv perlemor.

 

De stemplede tekster der er anvendt er fra kæmpe stort tillykke stempel, og på din store dag.

 

KONFIRMATIONSKORT 2

På kortet her har Anja sat fokus på rosen, ved at placere den på en diecuttede stjerne i smagen af blåbær og sort perlemor. Under stjernen er der brugt en brede banner die, samt årets konfirmand diecut.

 

Til sidst har Anja pyntet kortet her med blå enamel dots.

 

Vi håber Anjas lækre kort kunne inspirerer til året studenter- og konfirmationskort.

Rigtig god og kreativ torsdag.

 

* Vi får friske designark på lager igen i løbet af april måned, imellem tiden kan du nyde godt af vores designblokke og ensfarvet karton.