Lækre isvafler

Anne-Sofie er SÅ klar til sommer og isvejr - så denne torsdag byder hun os på lækre isvafler, i den bedste Anne-Sofie - yum-yum stil.

Rigtig god fornøjelse - og ikke mindst påske!

 

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Three scoops med det hele og et kirsebær på toppen..

Spænd sikkerhedsselen, læn dig tilbage og nyd turen i en farvefestival af yum yum guf for øjnene (hvis man er til lyserød😅) 

 

Jeg er sikkert ikke den eneste der glæder sig til sol & sommer? Ihvertfald garanteret ikke den eneste der glæder sig til istid, så det tager vi hul på idag.

Jeg har haft fat i den yum yum lækre is die, store ballon bogstaver og tilhørende dies, og små ballon bogstaver med dies, kys tekst die, tekst stempler, embossing og en håndfuld skønne Oxide farver til disse 2 projekter.

 

Jeg startede ud med at finde akvarelpapir 300g og stansede en masse isvafler, iskugler og topping ud. Fælles for det hele er, at de er farvet med Distress oxide. 

 

Til vaflerne har jeg brugt antique linen, frayed burlap og vintage photo og de er lagt på i samme rækkefølge for at få den yderste kant først. 

 

Til iskuglerne er der brugt et mix af farverne spun sugar, victorian velvet og lumberjack plaid og til chokolade sauce vintage photo

 

Jeg samlede isen på et stykke hvid karton, som jeg klippede som en hvid skygge omkring isvaflen. Derefter lagde jeg den på et stykke lyserød karton der også blev klippet til rundt om isvaflen.

 

På et akvarelpapir fandt jeg farverne som danner teksterne “yum, yum” et mix af de farver som indgår i isen for ligesom at binde det hele sammen. De er heat embosset med hvid og derefter standset ud med de tilhørende dies. De er påsat skiftevis med 3D puder og lim for ligesom at skabe lidt niveau og det samme er isene.

 

Baserne på begge kort er standset ud i akvarelpapir 180g og så har jeg brugt stencil med Three scoops dots sammen med oxide farve antique linen.

Det runde kort er lavet med den 2. største cirkel die og blonde cirkel die, og slimline kortet er lavet med den 2. største slimline die og blonde slimline die. Bagstykkerne på begge kort, er skåret i den lækre chokolade brune karton som giver lidt kontrast til det lyse og står godt til lyserød.

Namme nam, nu vil jeg have en is…

 

Rigtig god påske til alle og på gensyn

Anne-Sofie