Vibes Pop-Up Boxe

I dag har vi fornøjelsen af Vibe her på bloggen, og hun har lavet 3 lækre pop-up bokse til os.

Vil du se hvordan de er lavet, kan du se med her i Vibes videoblog.

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej med jer! 

I dag har jeg en video klar til jer, som viser hvordan jeg laver pop op bokse uden at have særlige dies til det. I videoen laver jeg tre forskellige bokse, hvor jeg viser hvordan man kan variere sine mål, i forhold til hvilken størrelse papir man gerne vil lave sin boks ud af.

 

Den første jeg laver er en påske boks, fyldt med stort set alle de påskestempler jeg kunne støve op. Jeg har blandt andet brugt det nye stempel med påskeliljer – jeg synes de er så bedårende.

Materialer:

 

Det næste kort er et konfirmationskort, som er ret simpelt at lave, men måske ser lidt kompliceret ud, når neglelakkerne sådan svæver rundt.

Materialer:

 

Og det sidste og tredje kort er et kort til familiens grillmester – med en sand eksplosion af grillmad.

Materialer:

 

Med andre ord er det kun fantasien der sætter grænser i forhold til hvilke stempler og anledninger, sådan en pop up boks gør sig i. Det vil pynte på ethvert gavebord og forhåbentlig være noget modtageren kan have stående bagefter også som pynt i sig selv.

 

Jeg håber I er blevet inspireret og jeg glæder mig til at se jeres kreative påfund

/Vibe