Kortet til far

I dag skal der lyde et STORT varmt velkommen til dygtige Merete Qwinten @kreafruqwinten. Merete har nemlig sagt ja til at blive en fast del af vores designteam, så fremover kommer I til at se meget mere inspiration fra Merete.

Vi er så stolte over at Merete vil være en del af teamet - og kan slet ikke få armene ned

 

Inspiration fra Merete Qwinten - @kreafruqwinten

 

Så har jeg igen fået æren af at inspirere jer her på bloggen – denne gang som en fast del af designteam - det er fantastisk!

 

I dag viser jeg et kort med temaet ”Far”. Tanken med kortet er, at det kan anvendes til både Fars dag og fødselsdag, dog med lidt ændringer i teksten nederst.

 

Kortet måler 14 x 28 cm, og er foldet ved 7 og 14 cm.

 

Jeg har brugt hvidt karton til kortbasen (indvendig og udenpå), sort karton til at matte med, samt design papiret ”mild lakrids – prik/træ som er i grå og hvide nuancer.

 

Sådan ser kortet ud, og er klar til at blive pyntet med en masse lækkerier.

 

Jeg har brugt cirkel dies både på den øverste del, og på den nederste del af kortet. På den øverste del har jeg brugt cirkel 2 og 3. På den nederste del har jeg brugt cirkel 7 og 8. På begge cirkler har jeg brugt kraft karton, sort karton til matte og hvidt karton.

 

Jeg har brugt grillen, Øl skal der til og grillmad til at pynte mit kort.

Grillen er die cuttet i sort karton, og resten er die cuttet og farvelagt med Copic – det giver en skøn og anderledes effekt.

Bogstaverne ”F A R” er fra alfabet dies -prik/streg, og stjerner fra stjerne die sættet er die cuttet med sort karton.  Øverst på kortet har jeg brugt ordet ”Masterchef”. Det er die cuttet med sort, og skyggen er die cuttet med kraft karton.  Jeg har brugt de smalle banner dies som er die cutte med kraft karton og hvid kart. På det hvide banner karton er der stemplet ”et år ældre det kræver en øl”.

 

Jeg har brugt farvekombinationerne som vist på billedet til ølglasset og ølflasken. Begge dele er farvelagt med copic.

 

 

Det var alt fra mig i dag. Jeg håber det gav dig inspiration til selv at gå i gang med kortet.

Skønherlige hilsner fra Merete