Turtley awesome day

Hej ThreeScoops venner,

I dag vil jeg arbejde lidt med Skildpadden fra det nye jungletema. Temaet er min store stolthed, som jeg er utrolig taknemmelig for at Camilla havde lyst til at udgive sammen med mig. Hele temaet blev tegnet til mine drenges fødselsdage her i sommer, og derfor holder jeg det ekstra kært.

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg har forelsket mig totalt i at bruge Copic markers. Jeg er ellers en vandfarve-pige, men som det er med alt mulig andet, så skifter det lidt, hvad der er mit favorit medie. Lige nu er det Copics.

Mine råd inden vi starter
Jeg harvelægger altid fra mørk til lys. Det sparer mig både tid og blæk i mine tusser. Tricket når man farver fra mørk til lys er at give den gas med at blende farverne sammen. Det jævnt tryk i overgangen mellem farverne og så "gnubber" jeg farverne sammen med den lyseste tush.

 

Sæt i gang

1. Farvelægning af det grønne i skildpadden. Jeg benytter YG67, YG17 og YG23.

 

 

2: Skjoldet farvelægger jeg af to omgange. Stregerne mellem "sekskanterne" kommer først. Her får kanten en meget mørk brun, E79. Herefter farvelægger jeg resten af stregerne med E18.

 

 

3: "Sekskanterne" i skjoldet laver jeg mørkest i kanten, med E37. Herefter farvelægger jeg resten af oversiden af skjoldet med E15.

 

 

4: Maven/undersiden af skjoldet giver jeg skygger med YR23. Alle steder hvor ben dækker laver jeg en skygge i kanten. Resten farvelægger jeg med Y15.

 

 

5: I kanten af det hvide i øjet lægger jeg en meget lys blå skygge med BG000 for at give følelsen af at øjet runder.

Det inderste i munden farvelægger jeg med R22 Og tungen farvelægger jeg med R20. Felterne i munden er så små at jeg ikke føler det nødvendigt at bruge flere nuancer.

 

6: Jeg afslutter altid min farvelægning med highlights med en hvid tusch. Den lægger jeg tilfældige steder i kanten.

 

7: Stenen har jeg valgt at tegne små søde planter på. Den farvelægger jeg med samme grønne nuancer som skildpadden, men vælger den mørkeste fra og starter nu med YG17 Og dækker resten af planterne med YG23.

 

8: Stenen vil jeg gerne give "struktur" derfor lægger jeg en meget mørk grå i sprækker og der hvor jeg vil give følelsen af dybde med C7. Dernæst lægger jeg en middelgrå med C5 samme steder men på et større område. Og nu slutter jeg af med at farvelægge resten med en lys grå C3.

 

 

9: Et lille tip når man klipper. Hold saksen fikseret i den ene hånd, brug kun åbne og lukke bevægelsen, men hold ellers saksen stille. Drej i stedet papiret med din anden hånd, sådan at det er papiret du flytter for at følge kanten, og ikke saksen. Klip med hvid ramme rundt om motivet.


10:
 De sidste elementer til kortet. Jeg vil lave et simpelt kort. Til det skal jeg bruge en baggrund. Her vælger jeg at bruge en blød blending brush og Distress Oxide gennem stencil. Til stencils med mange detaljer vil jeg aldrig bruge andre blending tools end børster. Børster rykker ikke detaljerne og ødelægger ikke din stencil.

Som forside på kortet bruger jeg rektangel die'en der passer til kortets størrelse, og en mindre cirkel die. Under cirklen stempler jeg min tekst. Igen må jeg slå et slag for Versafine Clair når der skal stemples tekster!

   

 

11: Jeg har valgt at farvelægge lidt forskellige blade fra de andre stempelpakker fra jungle temaet. Nu skal jeg blot samle kortet. Jeg limer det hele på bagsiden af min cirkel. Og gør det fra fronten så jeg kan se hvor mine ting kommer til at sidde.

Jeg løfter forsiden op på 3D puder. Og samler de to dele på en kortbase.

  

 

Det færdige kort under ordentligt lys.

 

Torsdagshilsner
Nadja