Surprisepakke 6 - Jannis juleknus

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Hej, i dag vil jeg vise jer hvad jeg har lavet med de skønne blomster fra surprise pakken.

 

Lad os starte med Copic-farvelægningen af de frostblå blomster.

Her har jeg til selve blomsten brugt B000-B00-B12, midten af hvert blad er ufarvet, de blå nuancer er kun lagt langs kanterne. Til den gule midte har jeg brugt Y000-Y00-Y11, og igen ikke farvet helt ind til midten.Bladene er farvet med YG17-G07-G28, og de røde bær med R17-R27-R46.

 

Jeg valgte at klippe blomsten over på midten – og lavede 2 fine frostblå juletags med dem. Jeg valgte den store tag, og skar først 2 i Blue boblegum – dot/rug, og derefter 2 i prik/træ. God jul er skåret i Neenah papir og limet på baggrunden. Blomsterne er sat på med 3D puder og har fået lidt hvide highlights med den hvide gel pen.

 

Så skal der lidt farver på, denne gang har jeg farvelagt i gammelrosa og til det brugte jeg RV000-R81-RV34-RV95, til de små bær har jeg brugt R81-RV69. Til det gule brugte jeg Y000-Y00-Y21, og bladene er farvet med G21-YG63-YG67.

 

Kortet måler 13,5x13,5 og baggrunden e skåret i 13x13 og er fra Babygirl serien. Den blå/grønne strimmel over midten måler 13,5x6 og er akvarel papir der er farvet med vandpensel, med Distres Oxides Evergreen Bough og Faded Jeans.Blomsterne er sat på med 3D puder og igen er der lagt highlights med den hvide gel pen. Knus er skåret ud i Black Velvet og limet på, jule er stemplet fra julepost stemplet.

 

Det var alt for i dag, tak fordi du kiggede med.

Ha’ en fantastisk dag.
Hilsner Janni