Three Scoops julekalender - Låge 1

Så blev det endelig 1. søndag i advent og vi kan åbne den første pakke i Three Scoops adventskalender. 

Hvor har jeg glædet mig som et lille barn til december og især set frem til at sætte gang i Three Scoops julekalender, hvor vi jo hver dag i december åbner en låge med et inspirationsblogindlæg. 


I dag handler inspirationen jo selvfølgelig om indholdet af den første pakke i Three Scoops adventskalender og det er Nadja der starter ud med sin inspiration. 

Tag godt i mod Nadja her i den første låge.

 

Blogindlæg af Nadja Kaagh - @stampsareforever

 


Skulle du sidde og ikke have åbnet din første pakke i adventskalenderen fra Three Scoops endnu, så vent med at scrolle længere ned i blogindlægget, hvis du stadig ønsker, at indholdet skal være en surprise.

Nadja har designet to skønne kort med indholdet og til disse to kort har hun lavet to forskellige videoer til jer. En præsentationsvideo samt en farvelægningsvideo.

Vi begynder med videoen hvor hun præsenterer pakkens indhold, viser hvordan hun starter en skitseproces op inden hun laver kort samt en vejledning til, hvordan dagens to kort er lavet. 

Kortne er præsenteret i billeder nedenunder videoen

Nadjas to skønne kort :

 

I næste video viser Nadja, hvordan hun farvelægger de smukke fluffy skyer. En vejledning du kan bruge til alle slags stempelskyer og ikke nødvendigvis kun dem som er i pakken. Det er simpelthent så smukt og enkelt farvelagt. 

 

 

Tak til Nadja for dagens smukkeste inspiration til den første låge i Three Scoops Julekalender. I morgen mandag åbner vi lågen med inspiration fra Janni og på tirsdag kommer der inspiration fra Anja. 

I løbet af mandag/tirsdag vil konkurrenceopslaget på facebook til adventskalenderen blive lagt op. Det er ikke klar i dag søndag.


Rigtig god 1. søndag i advent og glædelig 1. december. 

Nadja og Camilla