Til gamer-pigen

Konfirmationstiden nærmer sig med hastige skridt - og har du endnu ikke fået lavet dine telegrammer til de unge mennesker du skal være med til at fejre, så se endelig med her i dag.

Merete har nemlig lavet 2 smukke konfirmations kort til os, begge i gamer temaet, som vi håber vil inspirere dig.

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra Merete Qwinten - @krea_merete

 

Det er årstiden for mange store begivenheder. Vi skal selv til to konfirmationer i år (begge piger), og til den ene konfirmation skal vi bruge et kort med temaet “gamer”.

 

 

I dag vil jeg vise jer to gamerkort som er lavet som foldekort. Det ene kort er til en dreng, og det andet er til en pige.

Til begge kort har jeg brugt stemplerne fra sættene ‘Eat Sleep Game Repeat’ og ‘Level up’. Begge sæt har tilhørende dies som gør det let at stanse sine farvelagte motiver ud. 

Jeg har farvelagt alle motiver med Copic Sketch, og baggrunden på begge kort har fået sprøjt af maling fra 'Pearl color set' i henholdsvis pink og grøn.

 

Konfirmationskort - dreng

 

Farverne har jeg holdt i grønne og sorte nuancer. Jeg har brugt Rektangel-die som rammer, og stjerne dies til at pynte rundt omkring på kortet.

 

 

Teksten jeg har brugt er begge fra ‘velkommen i de voksnes rækker’  fra marts nyheder. Jeg har stemplet ‘Konfirmation’ på et af de smalle banner dies.

 

 

Konfirmationskort - pige

 

Farverne har jeg holdt i gammelrosa og sorte nuancer. Jeg har brugt blomster die og blade 4 dies for at gøre kortet mere feminint.

 

 

Jeg har brugt firkant-die som base, og cirkel-die på midten af kortet.

I bunden af kortet har jeg igen brugt det nye ‘velkommen i de voksnes rækker’ stempel.

 

I bund og grund er det to ens kort, men alligevel er de så forskellige. 

 

Tak fordi I kiggede forbi.

 

Skønherlige hilsner fra Merete