Molly's fødselsdag

Denne torsdag er det Vibe der godmorgen til os fra bloggen. Vibe har lavet endnu en fin videoblog til - denne gang med et skønt sidestep kort til Molly's fødselsdag.

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Godmorgen til jer.

I dag er det min fornøjelse at være på bloggen og jeg har taget en lille video med til jer.  Jeg har nemlig været til fødselsdag hos Molly og det skulle selvfølgelig fejres med et kort. Jeg lavede derfor et sidestep kort med stort set alt hvad jeg kunne finde i gemmerne af fødselsdagsstempler. Jeg har tilpasset målene på kortet, så jeg var sikker på at lagkage, alder og navn – og alt det andet alt sammen kunne være der. Se med i videoen herunder hvis I vil se hvordan jeg har gjort.

 

 

 

 

Selv om jeg har lavet kortets skabelon med Mollys kort i tankerne, er der dog stadig rig mulighed for at variere det. Jeg har derfor lavet et mors dag kort i samme mål og fyldt det med et hav af blomster, hvor jeg har brugt mange af de nye blomsterdies. Jeg synes det er blevet noget så nydeligt. Jeg fortryder at jeg ikke lige fik tænkt den lille tekst med ”mødre er som blomster” ind på kortet, men det kan jeg jo altid stemple inden i .

 

 

Jeg håber I får en god og kreativ dag.

 

Vibe

 

Vibes materialeliste:

Kort til Molly:

 

Mors dag kort: