Three Scoops julekalender - Låge 24

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Så blev det endelig tid til at åbne 4. advent. Hmmmm trist det ikke kan fortsætte hver søndag hele året ik.

Jeg er da småpjattet med de små koalaer, de er da bare for søde. Dien er bare for lækker – og wauw til de små designark, de er da helt fantastiske – dem vil jeg personligt gerne lege meget mere med.

I dag vil jeg vise jer de 5 kort, jeg har lavet ud fra indholdet i pakken.

 

KORT 1

Mit første kort er et shakerkort, da jeg mener at den nye die skriger på shakerkort, ik!?

Kortbasen måler 13,5X13,5. Begge baggrunde er skåret i de skønne design ark og jeg brugte den største og næststørste firkantet die fra Three Scoops. Jeg brugte den nye die fra pakken til at lave mit shaker-vindue midt i kortet, og på bagsiden har jeg sat et stykke vellum. Min shaker er fyldt med pailletter fra pakken ’Magisk Natur’, og jeg har sat baggrunden fast med 3D tape. De skønne koalaer er farvelagt med Copic: W0-W1-W3-W5,E000-R00, og jeg har anvendt den hvide pen til at lave lidt highlights. Teksten er stemplet på Neenah, klippet ud og sat på med 3D puder.

-

 

KORT 2

Mit andet kort har samme mål og her har jeg også brugt de lækre designark til baggrunden. Jeg skar 3 baggrunde med den store firkantet die, og klippede de 2 øverste lidt smallere, men lod stikningerne i siderne blive. Jeg brugte ’Knus’ die’Black Velvet’ karton og da det var sat på, stemplede jeg teksterne direkte på baggrunden. Kortet blev til sidst pyntet lidt med de sorte dots.

-

 

KORT 3

Mit tredje kort er endnu et shaker kort, og det måler 10,5x14,8. Til min baggerste baggrund har jeg brugt designark ’Smagen af lakrids – prik/træ’, derefter har jeg skåret en baggrund i det grønne designark, med den store ’rektanel die’. Mit shaker vindue er skåret i toppen af baggrunden og igen har jeg brugt vellum til bagsiden, og denne gang er pailletterne fra ’Skovens Mos’. Jeg skar en strimmel af et designark og stemplede på det inden jeg satte det på kortet, og pyntede med sorte dots.

-

 

KORT 4

Fjerde kort måler også 10,5x14,8. Baggrunden er en af dem jeg lavede til oplægget fra 20. december, med farverne ’Tattered Rose’ og ’Victorian Velvet’. Jeg har skåret den ud med den store ’Rektangel die’. Koalaen er farvet med Copic: C0-C1-C3-C5, E000-R00, og bladene med G82-YG63-BG93, og begge har fået lidt highlights med den hvide pen. Både motiver og teksten er sat på med 3D puder.

-

 

KORT 5

Femte og sidste kort – dette måler 10,5x14,8, og baggrunden er skåret med den store ’Rektangel die’ i akvarel karton. Igen har jeg brugt den lækre die i toppen af kortet, denne gang er den ikke lukket, men sat på med 3D tape på den farvede baggrund. Igen en baggrund fra 20. december, som er farvet med Distress Oxides ’Victorian Velvet’, ’Tattered Rose’, ’Scattered Straw’ og ’Evergreen Bough’. Koalaen er farvet med Copic: C0-C1-C3-C5, E000-R00, og er sat på en strimmel ’Black Velvet’. Igen har jeg pyntet med lidt sorte dots.

-

 

Jeg håber mit indlæg gav dig lidt inspiration.

Glædelig jul
Hilsner Janni