Three Scoops julekalender - Låge 25

Blogindlæg af Camilla Severinsen - Stifter af Three Scoops

 

I dag er jeg selv bag låge nr. 25. Ja, min computer gik på juleferie og strejkede med strømsvigt (og jeg havde glemt mine ledninger i København), så derfor er lågen først blevet åbnet her den 27. december.

Lidt juleferie fra "computeriet" var nu også dejligt ;)

Jeg skylder jer lidt inspiration fra min hånd med adventspakke nr. 2, 3, og 4. I får derfor her tre kort med disse pakker - alle kort bygget op efter samme princip med udskæring af cirkler i mine baggrunde.

 

KORT 1 - Inspiration til adventspakke 2

Dette kort kan jeg ligeså godt indrømme, er et lift fra et andet kort, som jeg har set på Pinterest. Jeg så en kort og tænkte, noget ala dette vil jeg lave med adventspakke nr. 2 - det passer perfekt med de små blade/grene der er i pakken.

Baggrunden er udstanset på Neenah papir, da jeg godt kan lide at stemple og arbejde på det. I baggrunden har jeg udstanset en cirkel med en passende cirkel-die og stanset to ekstra cirkler ud i mindre størrelser.

Blomster/grene er stemplet med Oxide Crushed Olive, Pine NeedlesPeeled paint og sort memento. Og så er det lavet lidt ekstra splatter-pletter med Oxide peeled paint  blandet med vand, sprøjtet med pensel. Cirklerne i midten er sværtet med samme grønne farver. Kram-stemplet er fra adventspakke 4. Den nederste cirkel et sat fast flat på baggrunden og øverste cirkel et hævet med hvid mosgummi - jeg har udstanset en cirkel i samme størrelse med mosgummi og limet under cirklen. 

'Til dig'-teksten er udstanset i sort black velvet karton samt i hvid mosgummi. Derefter er de limet sammen, så teksten også løfter sig fra kortet.

-

 

KORT 2 - Inspiration til adventspakke 3

Dette herrekort er bygget op om tre cirkler der løfter sig fra kortet. Bagerst har jeg skåret en baggrund sort black velvet karton. Baggrund nr. to er skåret i en Three Scoops designark, som var med i pakken - og som kan tilkøbes her.

Cirklerne er udstanset i Neenah papir i forskellige størrelser. Tekster og hat er stemplet direkte herpå med sort memento, da jeg har farvelagt med copics (W1-W3-W5-W7). Samme cirkler er yderligere udstanset i sort mosgummi og limet sammen, så jeg kunne løfte cirkelerne fra kortet i 2mm højde. 

Tillykke-teksten er udstanset tre gange. En gang i Neenah papir farvelagt med Copic W5, for at få samme farver som i hatten. En gang i sort black velvet karton, som skal skabe skyggeeffekt. En gang i mosgummi, som herefter er klippet over og limet under den del af tillykke som svæver ud over cirklen så det har samme højde. 

-

 

KORT 3 - Inspiration til adventspakke 4

Baggrunden er udstanset i Neenah papir, hvorefter jeg har udstanset cirkler i forskellige størrelser. Denne gang er det baggrunden der er løftet, så indercirkelerne ligger helt flat på kortet og mine koala-bjørne kan titte frem fra dem. 

Koalaerne er stemplet på Neenah papir med sort memento, da jeg herefter har farvelagt med copics. Koalaerne er farvelagt med W1-W3-W5-W7 samt R000-R11-R20. Blade er farvelagt med YG23-G07-G14. Og så er der markeret med hvide streger med en hvid signo pen.

Tillykke-teksten er udstanset to gange i Neenah papir. Den øverste del er farvelagt med W3 og nederstedel som skaber skyggeeffekten er farvelagt med W7.

-


Dette var den sidste "offentlige" låge, som blev åbnet i Three Scoops julekalender. Lågerne 26 til 31 er kun tilgængelige for medlemmer af Three Scoops Gold Club.

 

Tak til alle jer der har fulgt med i kalenderen. Vi gør nok igen til næste år. kalenderlåge-kommentarkonkurrencen på facebook slutter den 30. december. Herefter trækker jeg en vinder af et gavekort på 500 kr. til Three Scoops. Du kan læse om konkurrencen i kalenderlåge-opslagene på både Instagram og facebook. 

Jule- og nytårshilsner
Camilla