SURPRISE-PAKKE 20 // Holy Mågely

Inspiration fra Anja B 

 

 

Turen er i dag kommet til Anja, og hendes fantastiske kort med stempel surprise-pakke 20. Læn jer godt tilbage og nyd synet af Anjas syv inspirationskort - proppet med lækre detaljer og et væld af papir fra pakken.

 

Du lyser min hverdag op

Anjas første kort er lavet i firkantet format, i målene 13,5cm x 13,5cm. Til baggrunden er der brugt flere lag papir, udstanset med den næst største firkant die. Af cirkel die er der brugt den 2. 3. og 5. største die, samt Tillykke cirkel die. Ud over papir fra pakken, har Anja tilføjet den mørke blå fra Smagen af sport.

Øverst på kortet har Anja brugt den fede Hurra die fra pakken, pyntet med lidt snor i enderne - hvilket jo passer perfekt til reb-stilen i teksten.

 

De sjove måger er sat på den fine lyskæde, udstanset i sort og bronze perlemor, samt gult designark.

Til farvelægning er der brugt Watercolor brushes: Kold grå 1-2-3-4, Gul 1, Gyldenbrun 3, Støvet blå 1.

 

 

Holy mågely

Her er kortet lavet i A6 format, i målene 14,8cm x 10,5cm. Baggrunden er beklædt papir fra pakken, samt smagen af sport, udstanset med de to største rektangel dies. På langs er der sat en stribe papir, udstanset med den mindste slimline die.

Og så kommer vi til Holy mågely teksten - det er virkelig sjovt fundet på! Her har Anja brugt mini ballonbogstaver, samt tilhørende dies. Den lille tekst Du er sød, er fra stempletpakken af samme navn. 

 

Til farvelægning af teksten, de skønne måger, træstubbe og bøje, er der brugt Watercolor brushes: Støvet blå 1-3-4,  Gyldenbrun 3, Kold grå 1-2-3-4, Støvet brun 2-3, Gul 1, Rød 1.

 

 

Ohøj skipper

Her har vi et A6 kort, fyldt med virkelig skønne detaljer og udstansninger.

Anja har skabt den flotteste scene - man fornemmer virkelig man står og ser ud over havet. Det fine hegn er udstanset med dies fra vores værktøjskasse, i smagen af mild lakrids. Omkring hegnet er der sat en masse udstanset tang og en søstjerne.

 

Til farvelægning er der brugt Watercolor brushes: Støvet blå 1, Gyldenbrun 3, Kold grå 1-2-3-4, Gul 1, Rød 1-2.

 

 

Shit happens

Kort er her lavet i firkantet format, i målene 13,5cm x 13,5cm. Til baggrunden er der brugt tre forskellige papir designs - udstanset med 2. og 3. størst firkant dies, 5. størst cirkel die og Tillykke cirkel die. Hurra tekst die er udstanset i kraft og gråt karton, og placeret i toppen af kortet.

 

Den herlige måge siger Shit happens, fra sin pæl, alt imens den serverer et par mågeklatter .
Til farvelægning er der brugt Watercolor brushes: Kold grå 1-2-3-4, Rød 1, Gul 1, Støvet brun 2-3, Gul 3.

 

 

God vind fremover

Anja har her lavet et lækkert kort med rektangel og mini slimline baggrunde der ligger både vandret og lodret, på en A6 kortbase.

På den lodrette baggrund er vindmøllerne blevet stemplet ude i vandet - og man aner et fyrtårn ude i det fjerne. Fyrtårnet er klippet ud fra papiret i pakken. Bag vindmøller og fyrtårn har Anja pyntet med skyer fra himmel af skyer stencil og Distress Oxide speckled egg.

 

Den fine tekst God vind fremover, er fra vindmølle stempelsættet - som passer virkelig fint med denne surprise-pakke. Læg mærke til den fine detalje med den flettede snor Anja har sat omkring pælen og bøjen.

Til farvelægning er der brugt Watercolor brushes: Støvet brun 1-2-3, Gyldenbrun 3, Gul 1, Varm grå 1-2-3-4, Kold grå 3-4, Støvet blå 1-3-4.

 

  

Hurra

Et fint A6 kort med flere lag udstanset med rektangel dies. Her har Anja brugt det flotte ror, pyntet med hvide enamle dots fra pakken. En afslappet måge på sin pæl, samt Hurra teksten.

Til farvelægning er der brugt Watercolor brushes: Kold grå 1-2-3-4, Gul 1, Gyldenbrun 2-3, Støvet brun 1-2-3.

 

 

 Sea you soon

Dagens sidste kort fra Anja er et skønt A6 kort, holdt i helt lyse blå og grå toner. Baggrunden er udstanset med rektangel- og firkant dies. Den firkantede baggrund har små fine skyer fra himmel af skyer stencil, farvet med Distress Oxide faded jeans.

 

Det lille fly på himlen, er fra H.C. Andersen stemplet - og hænger rigtig godt i tråd med Sea you soon teksten i taleboblen.

Til farvelægning er der brugt Watercolor brushes: Kold grå 1-2-3-4, Gul 1, Gyldenbrun 3, Støvet blå 3-4.

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempel surprise-pakke 20, for i dag her på bloggen. Men husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen. Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club gruppe, på Facebook.

 

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.