SURPRISE-PAKKE 20 // Afsløringen og Jannis inspiration

Så er det blevet tid til afsløringen af årets anden stempel surprise-pakke, nemlig stempel surprise-pakke 20. Og vi kan da med det samme røbe, at vi (igen) har glædet os utroligt meget, til den kunne afsløres!

Vi starter med at præsentere pakkens indhold og derefter ser vi nærmere på Jannis inspirationskort - samt forslag til farvelægning med både Copic, og vores Watercolor brushes. Pakken præsenteres også af Janni, live nu, denne formiddag kl. 10:00, i Facebookgruppen for guldmedlemmer.  

 

Lad os se nærmere på stempel surprise-pakke 20 

Med denne stempel surprise-pakke kan du styre roret ud på bølgen blå eller du kan vælge at blive på land med en snakkesalig og sulten måge.

Vi har denne gang skabt en surprise-pakke med en maritim stemning, fyldt med en masse skønne måger. Nogle har fundet vej ved hjælp af et lysende fyrtårn og andre er kommet sejlende med en lille fiskerbåd. I alt får I 4 snakkesalige, humoristiske og søde måger som både kan være til vands eller til lands.

Slutteligt medfølger en die-pakke med hurra-tekst ligeledes i et maritim tema.

I modtager også 13 skønne assorterede papirer med hav, himmel og grafiske mønstre samt nye matchende enamel dots i forskellige størrelser.  

 

Lad os så se hvad Janni har fundet på med pakkens indhold.

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Så er det endelig blevet tid til, at jeg kan afsløre hvad jeg har fundet på med den super lækre stempel surprise-pakke 20 - en pakke der dufter af havet og emmer af skøre måger.

Faktisk har jeg jo en anelse fugle-fobi - men de her herlige måger - de skræmmer mig altså ikke, faktisk tværtimod! De er bare fantastiske.

Jeg vil i dag vise jer mit forslag på farvelægning af hele stempelpakken - både med Copic og Watercolor brushes. Og vi skal selvfølgelig også se på de inspirationskort jeg har lavet.

Lad os kaste os ud i bølgerne, og vi starter med Copic

 

Copic farvelægning

Til min farvelægning med Copic har jeg brugt:

 • Træstubbe E57-E23-E55
 • Fiskerbåd R89-R39-E07, B97-B95-B93-B91, E57-E23-E55, W7-W5-W3-W1
 • Måger YR27-YR24-Y18, C7-C5-C3-C1, R30
 • Fritter YR27-YR24-Y18, R89-R39-E07
 • Bøje R89-R39-E07, W7-W5-W3
 • Bandana R89-R39-E07
 • Fyrtårn R89-R39-E07, YR27-YR24-Y18-Y15, C7-C5-C3-C1, W7-W5-W3-W1, E29-E39-YR27
 • Ror E29-E39-YR27, YR24-Y18
 • Mågeklat C3-C1, YR24
 • Vand B91-B93

 

Ohøj skipper

Jeg har lavet et A6 kort, i målene 14,8cm x 10,5cm. Kartonen er skåret så kortet åbner op ad. Fronten er beklædt med 2 lag papir fra pakken, hvoraf det forreste er udstanset med den største rektangel die. Derefter har jeg udstanset et hul med den næst største ovale die

 

Over det oval kighul i kortet, har jeg sat en bred banner med tekst fra Ohøj, splitte mine bramsegl stemplet. Sammen med den lille skipper tekst fra pakken, samt tre af de nye lækre dots.

Nederst på kortet har jeg sat den fede udstansede Hurra tekst i kraft karton, det farvelagte ror, samt en smal banner med tekst fra Skål stemplet.

 

Når kortet åbnes afsløres hele fiskerbåden, samt de to skønne måger. Mågerne har en fest, og skraldgriner af den sjove tekst fra Lyv-og-tyve stemplet. Baggrunden her indeni kortet er udstanset i papir fra pakken, med den næst største rektangel die.

 

 Fest på havnen

Man kan næsten fornemme larmen fra de livlige måger ik'. 

Kortet her er lidt større end et A6 kort, det har målene 15,2cm x 10,9cm. Jeg har igen beklædt med 2 lag papir fra pakken, hvoraf det forreste er udstanset med den største rektangel die

 

Der er fyldt godt på med farvelagte motiver på kortet, der er jo fritter, og måge-fest på havnen. 

Hurra tekst er udstanset i kraft karton, på en hvid skygge, og lige under siger den ene måge for dig i taleboblen. For dig teksten er masket ud fra Madvognen.

 

Watercolor brush farvelægning

Til min farvelægning med watercolor brushes har jeg brugt:

 • Træstubbe: Støvet brun 1-2-3
 • Fiskerbåd: Varm grå 1-2-4, Støvet brun 1-2-3, Støvet blå 2-3-4, Gylden brun 2-3 + Gul1, Rosa 1 + Rød 1
 • Måger: Kold grå 1-2-4, Pink 3-4, Gylden brun 2 + Gul1
 • Fritter: Gylden brun 2-3 + Gul1, Rosa 1 + Rød 1
 • Bandana: Rosa 1 + Rød 1
 • Bøje: Rosa 1 + Rød 1, Kold grå 1-2-4
 • Fyrtårn: Rosa 1 + Rød 1, Kold grå 1-2-4, Varm grå 1-2-3-4, Gylden brun 1-2-3
 • Ror: Gylden brun 1-2-3 + Gul 1
 • Mågeklat: Kold grå 1-2-4, Gul 1
 • Vand: Støvet blå 2-3-4

 

Fyrtårnet

Et fint lille mini slimline kort, udstanset med den store mini slinline die, samt blonde mini slimline die.

Lyskeglen omkring fyrtårnet lavet ved hjælp af maskingtape, og farvet med Distress Oxide scattered straw, samt squeezed lemonade. Midt i lyset på fyrtårnet har jeg pyntet med et lille hjerte fra dots pakken.

Hurra for dig teksten i taleboblen, er igen lånt fra Madvognen.

 

Hav shakerkort

Så blev det tid til et shakerkort. 

Igen har jeg lavet et A6 kort, i målene 14,8cm x 10,5cm. Jeg har først udstanset baggrunden med de lyseblå bølger med den største rektangel die. Den er derefter beklædt med plastik fra en cellofanpose og fyldt med skønne pailletter. Pailletterne er fra Clear sparkling, samt Havfruedrømme, dog uden de lyserøde pailletter der er i.

Den øverste del af kortet er beklædt med måge papiret, igen udstanset med rektangel die. Her er den dog skåret over, omkring midten med en hav-die. det samme er den nederste strimmel med lyseblå bølger.

I toppen af kortet har jeg brugt en sky-die og stemplet teksten fra Hvor gammel sagde du.

 

Kortet til sidst pyntet med farvelagte motiver - samt en lille taleboble fra Talebobler die - ovale pakken. Jeg brugte en die og ikke en stemplet taleboble fra pakken, fordi jeg gerne ville have der var lidt mere plads til den stemplede tekst - her er die pakken altså genial.

 

Redningskransen

Sidste kort for denne omgang er igen et A6 kort, i målene 14,8cm x 10,5cm. Her er fronten lavet i to forskellige papirer fra pakken - begge udstanset med den største rektangel die

På den nederste del af kortet, er papiret skåret over med en hav-die. Det har jeg gjort to gange, så der kommer lidt lag af bølger. 

 

Midt på kortet har jeg lavet mig en redningskrans - det synes jeg helt sikkert denne pakke skreg på!

Redningskransen er udstanset med den 5. + 7. største cirkel die - en i hvid og en i rød karton. Derefter har jeg klippet den røde over i otte stykker - og brugt fire af dem til kransen. I midten har jeg placeret den søde måge, med bandana og matroshat.

Kortet er i toppen stemple med tekst lånt fra Studenterfest stemplet, og under Hurra udstansningen har jeg brugt teksten fra Skål stemplet.

 

Jeg håber jeg har kunne inspirere jer med dagens farvelægning, samt inspirationskort. Jeg glæder mig så meget til at vise jer flere ideer i mine lives, i løbet af den kommende uge.

Kreative hilsner
Janni

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempel surprise-pakke 20, for i dag her på bloggen. Men husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen. Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club gruppe, på Facebook.

Albummet vil komme op i løbet af eftermiddagen, i dag lørdag.

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. Papiret kan fra i dag kl.12:00 købes i shoppen. Vi har et begrænset antal, så de er i salg så længe lager haves. 

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.