SURPRISE-PAKKE 20 // Lækkert twister kort

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Uha da da.. Den her suprise-pakke er den vildeste længe. De skønneste stempler, for ikke at snakke om papiret. Woow altså.

 

I dag har jeg lavet et twister kort I A6 med banderole, sammen med en lille forklaring og mål. Det kommer her.

 

Selve basen er almindelig A6 i højformat. Her har jeg brugt hvid kort karton. Af samme karton har jeg med den største slimline die, skåret selve twister delen.

 

Fra alle siderne har jeg målt 5,5 cm ind langs øverste kant og scoret så det danner et kryds. Og ligeledes scoret på midten af den lange led, som kan ses på billedet.

 

Næste skridt er, hvidt karton i målene 9x25 cm. Her laves en score ved hver 6,5 cm, i alt tre gange. Nu har du selve den lange del som skal sættes på twister delen. Twister delen foldes som på billedet.

 

På begge sider af de trekantede spidser skal der bruges dobbelt klæbende tape og den sættes fast på midten inden i selve kortbasen.

 

Øverst i højre hjørne og nederst i venstre hjørne monteres dobbelt klæbende tape.

 

Og til sidst monteres selve strimlen med de 4 felter. Og vigtigt at den midterste fold vender op, som på billedet.
Nu er twister kortet klar til montering af mønsterpapir og alle de farvelagte stempler.

 

Der er flere muligheder for dies som passer i de 4 felter. De 2 mindste die i A7,  “blomsterkort” størrelsen som jeg har brugt her eller den mindste i “gammelt papir” look.

 

 

 

På forsiden har jeg brugt den næst største rektangel die i både blonde og basis die. Den nederste med blondekant passer så fint med designpapiret i smagen af peber.

 

Til allersidst har jeg lavet en banderole til at holde kortet sammen på en pæn måde, da det jo bliver lidt buttet med twisterdelen indeni.

 

 

Jeg håber i kan lide det? Om ikke andet så i hvert fald denne alt for lækre suprise-pakke. Uha den giver anledning til rigtig mange flotte sommer kort

//Anne-Sofie

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempel surprise-pakke 20, for i dag her på bloggen. Men husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen. Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club gruppe, på Facebook.

 

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.