SURPRISE-PAKKE 20 // Fyrtårnet

Inspiration fra Anja B 

 

I dag har vi igen besøg af Anja her på inspirationsbloggen - og vi skal se på dette skønne 2-i-1 kort, fyldt med herlige detaljer - selvfølgelig lavet med stempel surprise-pakke 20.

 

Fyrtårnet

Anja har lavet kortet ud af to kortbaser, en firkantet i målet 13,5 x 13,5 cm, samt en mindre i 10 x 10 cm. Fronten på den store kortbase er skåret til, så den i bredden kun er 9 cm. Efter den store kortbase er beklædt med designpapir, er den mindre kortbase placeret indeni. 

 

Fronten af kortbasen er beklædt med det lækre papir fra pakken, samt tekst og fyrtårn fra stempelpakken. Til pynt har Anja brugt tre hjerte enamel dots.

Anja har brugt firkant die 5+6 talt ude fra, til fronten.

Farvelægning af fyrtårn er lagt med Watercolor brushes Gul 1-3, Kold grå 2-3-4, Varm grå 1-2-4. 

 

Den lille kortbase er på bagsiden pyntet med den flotte ror, og en ekstra fin detalje med den stribede enamel dot i midten af roret. Igen er der farvelagt med Watercolor brushes, Støvet blå 1, Gyldenbrun 3, Støvet brun 3.

Også her har Anja brugt firkant die 5+6 talt ude fra, til udstansningerne.

 

Kortfronten til venstre er beklædt med udstansninger lavet med rektangel dies, og der er brugt nr. 3+4 talt ude fra. Midt på har Anja brugt den fine Hurra udstansning i den mørkeblå fra Smagen af sport, samt kraft karton.

 

På indersiden af kortet har Anja her igen brugt de samme rektangel dies til baggrundene. Til pynt er der brugt den flabede måge, samt en af taleboblerne fra pakken. De ekstra stempeltekster er fra Ohøj stempelpakken.

 

Så er vi kommet midten af kortet - og også her er der en ekstra fin detalje. Anja har lavet en lille lomme, som har plads til et tag. Måske ideen også kunne bruges til et gavekort.

Til udstansningerne har Anja brugt firkant dies 1+2, og 5+6, talt ude fra. Det aflange tag er fra mini slimline blonde diesættet.

 

 

Husk at Janni er live i vores Gold Club på Facebook, i aftens fredagsbar 19:30. Her vil hun lave mere inspiration med pakken, samt se nærmere på dette fine kort fra Anja.

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempel surprise-pakke 20, for denne gang. Men husk at du kan gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club gruppe, på Facebook.

 

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.