Feriekortet

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

 

Hej med jer 😊 

I dag skal vi på ferie med bloggen. Jeg har nemlig begået et vaskeægte feriekort.

 

Kortet er opbygget som et sidestep kort, og hvis du ikke lige kan huske hvilken slags fisk det lige er og hvordan det laves, så har jeg snydt lidt i bageriet og brugt præcis samme mål som til 'Molly's fødselsdag' – der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken flere gange end højst nødvendigt, haha.

 

Målene passede heldigvis til de figurer jeg havde tænkt skulle på kortet 😊

 

Det er lidt i overkanten med sådan et kort blot for at ønske god ferie, tænker I måske? Måske et simpelt tag kunne gøre det? Men kender man nu nogen der skal på en længere rejse, fx en nyudklækket student, der nu skal bruge sit sabbatår på at rejse jorden rundt, eller en familie der skal på deres livs ferie, så synes jeg godt kortet må være lidt ekstra. Og dertil skal det siges, at det ser langt, langt mere kompliceret ud end det er.

 

Jeg har farvelagt figur og tekst med copics. Jeg havde ikke på forhånd lagt mig fast på en farveskala, det opstod bare med jeg farvelagt. Af en eller anden grund så popper kombinationen af blågrøn-turkis og varm orange gul altid op når solen begynder at varme og sommeren er lige ved at være der, og i år er åbenbart ingen undtagelse. Figurerne er udstanset med de tilhørende dies og så har jeg pyntet med lidt hvid gel pen og glossy accent.

Derudover har jeg brugt designark i smagen af mint, appelsin og chokolade – det lyder som en hel isdessert (og det passer lige med Three Scoops, altså tre kugler 😉 )

 

På skylinen har jeg ikke poppet alle vinduer ud – på den måde ser det ud som om der ikke er lys i alle vinduerne. Flyvemaskinen skulle jeg gerne have til at flyve, så den er sat på et lille stykke acetate, så den svæver over byen.

Og når først designarkene er skåret til, så er det blot at samle det hele til sidst – noget sidder på med dobbeltklæbende tape, andet med lim.

 

Jeg håber I er blevet inspireret, og så vil jeg ønske jer alle en rigtig god sommer 😊

 Knus Vibe

 

Materialer: