SURPRISE-PAKKE 20 // Blå bølger

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej med jer 

Jeg er supervild med det maritime tema i denne surprise pakke, så jeg har sådan glædet mig til at dele lidt inspiration med jer.

Jeg har tre kort til jer i dag.

 

Fyrtårnet

På det første kort har jeg brugt fyrtårnet.

Fyrtårnet har jeg farvelagt med Copics. Kortet er et A6 kort, så til det rødstribede papir (yndlings!) har jeg brug den største rektangel die, mens til baggrunden bag fyrtårnet har jeg brugt den tredje største rektangel die. Himlen er lavet af Smagen af havet, gradient designark, som jeg har sværtet med hvid pigmentsværte gennem den nye stjerne stencil stjernehimmel.

 

Jeg har derudover pyntet med en hvid gel pen. Havet er lavet af Smagen af blåbær, hvor jeg har heat embosset bølge-stemplet fra surprise-pakken med hvidt embossingpulver. Klippen er lavet af Smagen af mild lakrids sammen med en bakke die. Banneret er rammen til det mindste af de brede banner-dies. Teksten ”Du lyser min hverdag op” er også heat embosset med hvidt embossing pulver.

 

 

Step kort

Mit andet kort er et step kort. Her har jeg igen farvelagt med Copics. Denne gang roret og mågerne med tilbehør. Papiret jeg har brugt er fra pakken, på nær det brune jeg har brugt til Hurra. Det er Smagen af chokolade.

 

Mit kort måler 8,5 x 8,5 cm når det er foldet sammen og dertil kommer Hurra som stikker ud over. Det er lavet af et stykke karton med målene 22 x 8,5 cm, hvor jeg har lavet foldelinjer ved 2,5 cm, ved 5 cm og igen ved 13,5 cm.

 

 

Hilsner fra molen

På mit sidste kort har jeg anvendt en af de designark med fuldt landskab/scene i baggrunden – virkelig smart! Her hilser mågerne Hej og ønsker tillykke med en fiskekutter i det fjerne. Jeg har brugt den næststørste rektangel die til det blå designpapir og den største til den rød-stribede. For at spare på papiret har jeg skåret en firkant ud af det røde papir med den tredje største rektangel die, så det egentlig bare er en bred ramme, og så kan jeg strække papiret lidt længere.

 

Jeg håber I er lige så vilde med pakken som mig og er blevet inspireret.

 

/Vibe

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempel surprise-pakke 20, for i dag her på bloggen. Men husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen. Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club gruppe, på Facebook.

 

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.