SURPRISE-PAKKE 18 // Tanjas inspiration

Vi afslutter vores inspirationsuge med surprise-pakke 18 med maner. I dag har vi nemlig æren af, at sige velkommen på bloggen til dygtige Tanja - @happyhilldk. Vi er så glade for at Tanja har lyst til at være med på vores designteam.

Tag godt i mod Tanja og hendes skønne inspirationskort

 

 

Inspiration fra Tanja Lykkehøj - @happyhilldk 

 

ENDELIG blev det min tur til at falde i svime over den nye surprise-pakke og lave mit allerførste blogindlæg til alle jer skønne guld-medlemmer. Jeg har virkelig glædet mig og har fået fikset to meget forskellige kort til jer.

 

  

Kort 27

Mit første kort er et helt klassisk Tanja-kort, med shaker og pailletter og farvelægning med Copic. Mine Ccopics er simpelthen mit kærest eje, så de er oftest i brug.

 

 

Trolden minder mig om legetøjstroldene fra min barndom og hele sættet er så magisk og dufter af barndom. Så derfor skulle kortet naturligvis være med trolden, der titter frem og smiler sit søde smil.

Jeg var slet ikke i tvivl om at mit første kort til jer selvfølgelig skal være en shaker. Jer, der har været så søde at kigge forbi mig på messerne ved, at jeg altid dimser med det, der glimter og glitrer og derfor skal der være skinnende papir og pailletter på mit kort.

Jeg er også helt på halen over de designpapirer der følger med i pakken og de matcher så flot med bronzepapiret (som jo skinner), så det har jeg valgt at lægge i bunden og også bruge til ordet TROLD og ”Du er fortryllende”. De SUPER flotte papirer med blade i efterårets farver blev baggrund i shakeren og så synes jeg det kan give et flot douche look at lave shakeren med vellum i stedet for acetate, så det har jeg valgt denne gang, Paillet-blandingen er ”smagen af vanilje” – husk at man ALDRIG må gå ned på pailletter og glitter!

 

Uanset så blev han sød og kigger nysgerrigt ud fra shakeren i efterårsvinden.

 

Kort 28

Næste kort er helt i den anden grøft, nemlig et CAS kort – Clean And Simpel. Princippet er her at man også får rigtig flotte kort selvom de er enkle og lidt hurtigere lavet.

 

 

Jeg har udfordret mig selv og brugt Zig til feen. Jeg er stadig ny med Zig og er så vild med det look, det gir at bruge watercolor.

180 gr akvarelpapir har jeg lavet baggrunden ved at smøre Oxide ”Shabby Shutters” på en celofanpose, spray masser af vand og så dyppe baggrunden lidt tilfældigt. Nogle gang bliver det kikset, andre gange virkelig fedt og ind imellem skal man bare lige lade det ligge lidt….så bliver det helt sikkert fedt!

 

 

Jeg har selvfølgelig brugt de søde skyer omkring hende og som klassisk CAS effekt skal der selvfølgelig dots på. Her har jeg valgt den grønne nuance i Dinoland-pakken. Det er en rigtig flot skov-grøn som passer til projektet.

 

Det var alt fra mig for denne gang – men husk at tjekke ind til mine lives fremover. Jeg glæder mig så meget.

//Tanja

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.