SURPRISE-PAKKE 18 // Uden farvelægning

Igen med denne surprise-pakke, har designteamet fået udfordringen med at lave kort uden farvelægning.

Vi ved efterhånden godt alle sammen at vores designteam er eminente til at farvelægge stempelmotiver, og diecuts. Derfor synes vi ligesom ved tidligere surprise-pakke, at det kunne være sjovt at se, hvad de ville lave, helt uden farvelægning. 

Måske I også får lyst til at prøve? Lad os se nærmere på deres smukke kort:

 

Inspiration fra Merete Qwinten - @krea_merete

KORT 22  

Mit kort uden farvelægning er med designpapir og et enkelt stempelaftryk med det lille egerne.

Jeg har brugt disse dies: Cirkel die, blonde cirkel die, rektangel die, blonde rektangel die, tag-dies, banner dies - bred og linje dies.

Som afslutning har jeg brugt blå enamel dots i begge hjørner.

 

 

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

KORT 23

Jeg har på mit kort uden farvelægning valgt at stemple de nuttede trolde på designpapir fra pakken. Troldene på den lysebrune og håret på blå - for derefter at klippe ud og samle dem. Min baggrund er akvarel, let farvet i toppen med Distress Oxide tumbled glass. Derpå sidder de fine prægede skyer, som jeg har valgt at klippe ud. Troldene sidder på en lysegrøn mark, skåret  med vores sky-dies. Kortet er til sidst pyntet med blå dots, og stemplet med teksten fra 'I Danmark er jeg født'.

  

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

KORT 24

Jeg har aldrig før prøvet at maske embossede stempler før og tænkte kan man det? Og ja det gik fint. Jeg ville gerne have trolden til at sidde oven på sit træhus og der sidder han jo fint😊  

Jeg har brugt Three Scoops tag die (igen.. Jeg elsker dem) banner die til teksten troldeunge og hvid wow embossing fine.

 

 

 

 

Inspiration fra Tanja Lykkehøj - @happyhilldk

  KORT 25 

Her har I min version af 'uden farvelægning' udfordringen - et fint lille A7 kort med det søde egern fra pakken. Jeg har bygget kortet op med lag udstanset med de små A7 dies, samt A7 med blonde. Det lille egerne er heat embosset i sort, på designark og sat på et lille udstanset hjerte. Derunder har jeg sat en grøn smal banner, med 'Du er fortryllende'

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

KORT 26  

Til mit kort uden farvelægning har jeg brugt de mindre stempler fra surprise-pakken som jeg har heat embosset med hvid på gradient designark. Ideen var at lave en form for eftersårskrans, som dog ikke er udfyldt hele vejen rundt, da jeg synes det ville blive for voldsomt. Cirklen i midten er faktisk en rest fra et af mine andre kort - det er nemlig indmaden fra ryskekuglen, der er standset ud i kobber karton. I midten har jeg sat diecuttet "du er fortryllende". Det har jeg standset ud to gange for at få lidt fylde og stabilitet. Baggrunden er Design ark fra pakken med træstruktur. Alt i alt er det holdt rimeligt rent og simpelt - sådan som jeg bedst kan lide det. 

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.