SURPRISE-PAKKE 16 // Uden farvelægning

I dag har vi samlet inspiration fra dygtige Anne-Sofie, Vibe og Janni fra designteamet.. Nu er det nemlig endelig blevet tid til inspiration med surprise-pakke 16 - helt uden farvelægning.

Har du lyst til mere inspiration med surprise-pakken, så husk vi igen i aften har live i vores Facebookgruppen for guldmedlemmer kl. 19:30.

Lad os se hvad designteamet har fundet på til os - uden brug af deres tusser....

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

 

Til mit kort uden farvelægning har jeg valgt dette kortdesign hvor forsiden af kortet er foldet diagonalt, så det åbner op i en trekant form. Jeg synes det ser så elegant ud og så er det simpelt at lave, hvilket gør at det er en af min favorit kortdesign.

 KORT 16

Kortbasen er kvadratisk 12,5x12,5 cm og i forsiden har jeg skåret et hul med den næststørste ovale die. Så kan man se det skønne designpapir inde i kortet - det print er simpelthen så fint.

Med den største og næststørste ovale die har jeg skåret en ramme om hullet i det flotte guld karton. Rammen er kun limet på den nederste del af kortets forside, så den popper med op når kortet åbnes. 

 

Rammen er dekoreret med roserne fra pakken. De er heat embossed med hvidt embossing pulver på det lyserøde designpapir. Jeg overvejede at give rosenbladene lidt skygger med en hvid farveblyant for at give det lidt ekstra dimension, men det ville nok være snyd, når nu det er uden farvelægning, haha.

Jeg er nu ret vild med hvordan kortet er endt med at se ud. Som prikken over i'et skar jeg "stort tillykke" ud af det brune karton. Det passede perfekt i midten af ovalen.  

 

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

 

Denne surprise-pakke giver virkelig anledning til flere forskellige muligheder uden farvelægning.

KORT 17

Jeg er stor fan af døren, så den har jeg brugt som hovedrollen i kortet her.

Kortet er lavet som vindueskort med acetate, så det er muligt at åbne døren og læse teksten som er lavet indeni.

Jeg har brugt sky die både foroven og forneden på forsiden og ellers karton samt papir fra pakken. Stemplerne på forsiden er fra du er magisk stemplet, og det stempel passer virkelig fint med denne surprise-pakke

 

 

 

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Jeg er gået all-in på embossing på mine kort uden farvelægning denne gang - det ene kort er måske mere skørt end det andet - meeeen jeg fik altså nogle ideer jeg bare måtte afprøve.

 

KORT 18

Den port kalder jo på en æresport - og til det har vi jo heldigvis æresport stemplet. og den passer perfekt på et lille 10x10cm kort.

Porten er lidt mindre end selve æresporten, så inden jeg stemplede med embossing sværte, trak jeg lidt i stemplet, så det kom til at passe rundt om. Efter heat embossingen på det grønne ark fra dinoland, med evergreen, klippede jeg æresporten af i bunden, så den også passer i højden til porten. Fra samme sæt brugte jeg de to små roser i farven pink robin, samt gold super fine på hjerte skilt og tekst.

Selve porten er skåret i hvid karton, buen og hængsler i guld perlemor, og så pyntede jeg lidt med guld enamel dots på hængslerne

 

Her kommer to mega pastel-søde kort - er de ikke bare fine samme 

 

KORT 19

Igen et lille 10x10cm kort hvor jeg har brugt den 5. og 6. største firkant dies til mine baggrunde. På kortet her har jeg brugt designark fra pakken, og heat embosset ridder og prinsesse med white embossing. De er blevet sådan lidt tegneserie agtigt at se på, og jeg er vild med resultatet.

Jeg brugte buen fra porten til at lave en lille sten bue de kunne stå under. Over buen sidder et hjerte skåret med die fra æresporten, pyntet med en stort tillykke udskæring.

Til sidst pyntede jeg med lidt pastel enamel dots, samt lyseblå - de er jo som skabt til det designark fra pakken. 

 

KORT 20

Her har jeg lavet et rektangel kort, med lidt blonde på det hvide karton. Hurra for dig teksten er skåret i sky designarket, og ovenpå det har jeg sat dragerne.

De drager der altså..... igen har jeg heat embosset med white embossing, og denne gang på lysegrøn vellum. Den lysegrønne kan altså noget, den styrker lidt tegneserie udtrykket, og så er den perfekt til designarket.

Kortet her er også pyntet med lyseblå- og pastel enamel dots.

 

Det er så her den helt skøre ide kommer!

KORT 21

Nåh lad os se på min skøre ide...

Jeg har lavet en rektangel baggrund med stempling sort på hvidt, og splattede det med lidt guld maling. Derefter heat embossede jeg prinsessen med ebony super fine - på guld perlemor. Det fik en sort blonde kant og lidt pynt med guld enamel dots.

Men det slutter ikke her...... for inden i kortet......

Ja, der er prinsessen blevet forvandlet til en lidt ældre model (julemor) heat embosset på - sølv perlemor.... og der kom lidt pynt med sølv enamel dots også. 

Jeg fik min tossede ide fra 'Lyv og tyve stemplet - derfor er teksten 'Du holder dig fantastisk godt' stemplet på forsiden, og lyv og tyve sidder som en lille surprise inden i kortet.

Måske en meget tosset ide, men jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at kassere det.

 

Det var hvad det dygtige designteam havde fundet på inspiration til os i dag, helt uden brug af tusser.

Rigtig god og kreativ onsdag.

 

Har du mod på mere inspiration med surprise-pakke 16, så se med i vores Facebookgruppen for guldmedlemmer kl. 19:30 hvor Janni leger videre med pakken og sine ZIG penne.  

 

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspiration her.

KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirationskonkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du fremover deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.