SURPRISE-PAKKE 16 // Eventyrlige kreationer

I dag har vi æren af, igen at sige pænt goddag til skønne Merete - @kreafruqwinten, som i anledning af surprise-pakke 16, har sagt ja til endnu et blogindlæg for os.

Vi håber I bliver lige så fascineret af Meretes fantastiske kort med pakken, som vi blev.

 

 

 

Inspiration fra gæstedesigner Merete Qwinten - @kreafruqwinten

 

Jubii, så fik jeg endnu engang æren af at være gæst her på bloggen, hvor har jeg glædet mig!


Igen har Camilla og hendes fantastiske team lavet en super lækker surprise-pakke til os - wow siger jeg bare. Der er så mange skønne muligheder med den, og jeg havde virkelig svært ved vælge, hvilke af mine mange ideer jeg skulle starte med.
 

 

KORT 22 

På det første kort skal vi til bryllup på borgen. Kortet er lavet som et staffeli-kort. Kortmodellen er fantastisk når man vil anvende flere slags designpapir og en masse pynt.

På kortet har jeg brugt stemplerne, porten og designpapiret fra surprise-pakken. Kortet er holdt i rolige farver så brudeparret kommer i fokus. På siderne af kortet har jeg pyntet med hjerterguld perlemor med sorte skygger. Til basen har jeg brugt hvid karton.  

 

 

KORT 23

Mit andet kort er et kort til mors dag. Ingen mors dag uden en hjertevarm og kærlig hilsen.

 

Kortet er foldet på midten så hjertet med teksten `MOR` kommer i fokus. Bogstaverne er skåret ud med prik/streg alfabet og limet sammen i tre lag hvid karton. Det ene hjerte er skåret ud i rosa perlemor karton, det andet er skåret ud i hvid karton. Det samme er rammerne som jeg har brugt oven på mine hvide kortbase. Jeg har farvervelagt roserne fra surprise-pakken i rosa nuancer, og placeret dem under hjertet og i bunden af kortet. 

 

 

KORT 24

Mit tredje kort er et babykort, hvor jeg har brugt de søde drager – her til mor/barn kort, eller hvad man lige tænker at det kan anvendes til. 

Dragerne har jeg valgt at farvelægge i grønne nuancer, det samme har jeg med prik/streg bogstaverne ´BABY´. Under hvert bogstav har jeg lavet en skygge med det brune karton som fulgte med surprise-pakken. Til baggrunden har jeg brugt stencil med skyer som er sværtet med distress oxide. I bunden af kortet har jeg skåret en kant med en sky die, og herefter har jeg placeret de søde farvelagte drager. 

 

 

KORT 25

Mit fjerde og sidste kortet er et kortet til gillmesteren. Her viser jeg hvordan man kan bruge dragen til noget sjovt. Jeg har farvelagt dragen i samme grønne nuancer som til babykortet. Dragen er placeret i midten af kortet på hvid og sort karton som er standset ud med cirkel dies.

Jeg har farvelagt stemplerne fra grillsættet. Grillgaflen og pølsen er masket med masking tape og derefter farvelagt, og jegg har givet dragen gaflen i ”hånden” – måske er den pølse blevet lidt ekstra ristet. 

Ovenpå min kortbase har jeg brugt designpapir `chokolade dot/rug` og hvid karton som jeg har skåret ud med min firkant-die i to størrelser. 
Inden i taleboblerne har jeg stemplerne Haps og du for sprød. 

 

Det var lidt inspiration fra mig i dag – vi ses i guldklubben og på de sociale medier. 

 

Skønherlige hilser fra  

Merete 

 

 

 

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspiration her.

KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirationskonkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du fremover deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.