SURPRISE-PAKKE 16 // Eventyrligt sidestep card

I dag tager vi turen til eventyrland sammen med fabelagtige Anne-Sofie.

Vi skal på turen, blandt andet se et lækkert sidestep kort, selvfølgelig med den nye Surprise-pakke 16.

Har du lyst til live inspiration i dag, kan du se med i vores Facebookgruppen for guldmedlemmer kl. 19:00 hvor Anne-Sofie finder på flere ideer med pakken.

Rigtig god fornøjelse

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Så blev det tid til årets første supricepakke og den er jo ikke mindre end eventyrlig skøn. Jeg er fuldstændig blæst bagover, den er simpelthen så fin. Hold nu op alle de muligheder, hvor pokker skal man starte når ideerne står i kø på rad og række? 

 

 

KORT 14

Det allerførste jeg gik i kast med, var et sidestepcard. Det gjorde jeg fordi det er så god en måde at få brugt rigtig mange stempler (når man nu ikke kan vælge) og samtidig fortælle en historie.

Kortet blev bygget op på kraft karton med en blanding af papir og karton fra pakken samt Distress oxide.

 

Det lange stykke på front (sand) er lavet på akvarelpapir med oxide farverne antique linen og vintage photo med lidt splat af hvid samt brun og standset ud med bakke die. Græs på de 2 bakker i højre side af kortet er på samme måde lavet på akvarelpapir og har fået oxide farverne shabby shutters med splat af hvid og vand. De er standset ud i græs die. Motiverne er sat fast med henholdsvis lim og 3D puder, så der er lidt niveau forskel. Jeg bliver aldrig træt af denne kort skabelon

 

Den fine dør og hoveddør til borgen har fået embosset dragen i guld og gemmer på en magisk tekst når den åbnes. (Iøvrigt en genial ide med den dør😊)

 

KORT 15

Næste kort idag er et lidt mere enkelt kort i kærlighedens tegn i form af et slimlinecard med bagside af kraftkarton i blonde.

Oxidefarverne til dette er speckled egg for oven og shabby shutters for neden og er lavet på akvarelpapir.

 

På rose ranken sidder en lille kærligheds due (fra mini stemplerne) teksten er lånt fra kærligheds svane sættet.

Kareten står klar til at køre dem på eventyr..

 

Det var alt for mig fra denne gang.

Har du lyst til at se mere med mig og surprise-pakken, kan du i aften kl. 19 se med i Facebookgruppen for guldmedlemmer. Liven gemmes så den kan ses igen en anden gang.

Hold nu op hvor jeg glæder mig til, over den næste tid, at se alle kreationerne fra denne surprise-pakke rundt omkring i cyperland 

//Anne-Sofie

 

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspiration her.

KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirationskonkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du fremover deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.