SURPRISE-PAKKE 15 // Uden farvelægning

I dag har vi hele det dygtige designteam på bloggen - alle fem : Anja, Vibe, Janni, Nadja og Anne-Sofie, for i dag er det endelig blevet tid til inspiration med surprise-pakke 15 - helt uden farvelægning.

Igen har designteamet brillieret og vi har nogle lækre kort klar til jer, så lad os endelig hoppe ud i det med det samme.

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Kort 24

Jeg er ret forelsket i de Distress Oxide farver jeg brugte på mit kort i går, så hvorfor ikke bruge dem igen - chipped sapphiresalty oceanseedless preserves og picked raspberry. Baggrunden fik også lidt splat med hvid akryl maling fortyndet i vand. Jeg skar en stor stjerne i det sorte perlemors karton, og derpå har jeg sat dagens stjerne teksten fra pakken.

 

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Kort 25

Jeg så straks massevis af muligheder i at embosse med både stjerner, sol, skyer og stjernebilleder. Jeg har heat embosset med guld embossing pulver, på det mega lækre skypapir og skåret stjerner og tekst i guld perlemor.

 

Kort 26

På dette kort har jeg heat embosset skyen med guld embossing pulver, samt stemplet og heat embosset med sort embossingguld perlemorspapir. Det er så enkelt det her kort, men det er SÅ LÆKKERT!

 

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Kort 23

Mit kort uden farvelægning giver fornemmelsen af en dejlig blå efterårshimmel hvor solen sender sine blide stråler ned over os. 

Solen og skyerne er stemplet på designarkene fra pakken og klippet ud. Teksten på den brede banner har jeg stemplet af 2 omgange, hvor jeg anden gang har rykket papiret en lille smule, samt lavet et blidere tryk med sværten - det giver så fint et udtryk.

 

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Kort 27

Jeg har kastet mig ud i et shakerkort - et helsides et af slagsen, lavet med cellofanpose. Jeg synes de er super fede, og så utrolig nemme at lave. Til baggrunden har jeg brugt designark fra pakken, hvorpå jeg har embosset stempler fra pakken, med hvid embossing, sammen med stjerner fra det lille stjerne stempel. Min shaker er fyldt med de skønne pailletter fra pakken, og til slut har jeg sat et lille banner på med den fine tekst.

 

Kort 28

Så er der fest og smil - jeg er jo vild med den Let's Celebrate blok ik, så den er selvfølgelig brugt til min baggrund. Derpå har jeg sat et designark fra pakkken, samt tilføjet skyer skåret i hvid karton.

Og så kom vi til solen - ja det er faktisk solen fra pakken - jeg har bare masket ansigtet væk og i stedet sat det ind som er med i vores kaktus stempel. Pludselig kom der meget mere nuttethed over solen, og der dukkede en masse nye muligheder med den op - hos mig ihvertfald.

 

 

Inspiration fra Anja B

 

 Kort 29

Anja har lavet et smukt tag, i flere lag, fyldt med stjerner i flere afskygninger, både som designark, fra paillet blandingen, samt diecuttede stjerner. En virkelig fin opbygning med alle de lag-på-lag, farver og mønstre. Læg mærke til den fine detalje med det lille tag, som Anja har brugt sammen med stjerne baggrunds dien. Tagget er sat i den smarte lille kortholder - så det rigtig kommer til sin ret.

 

Kort 30

Anjas andet tag, er bygget op lidt ala det første i flere lag, fyldt med stjerner. Her har Anja dog lavet en skøn lille stjerne shaker med diecuttede stjerner. Den lille shaker er fyldt med de fine pailletter fra pakken. Også her er tagget sat i den smarte lille kortholder - så det rigtig kommer til sin ret.

 

 

Vi håber at designteamets kort og tags inspirerede til jer til nye projekter med surprise-pakke 15. 

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen (læs hvordan på seddel i pakken). Vi elsker at se jeres inspiration med pakken.

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og i vores Gold Club Facebook gruppe kan du under begivenheder se hvornår vi går live med pakken.

 

Rigtig god og kreativ torsdag!