SURPRISE-PAKKE 15 // Oppe mellem skyerne

I dag har vi en stor stak lækker inspiration klar til jer fra selveste papirdronningen Anja.

Vi har jo allerede løftet sløret for hendes lækre kort, da vi præsenterede surprise-pakke 15 på vores live - men nu er det tid til lidt flere detaljer og I kan få lov at se dem tæt på.

 

 

Inspiration fra Anja B

 

Kort 31

Anjas første kort, er dette skønne baby kort. Her har Anja forvandlet vores nissehuer, til en skøn nathue som den lille pingvin har fået på. Kortet er holdt i designark fra pakken, og Anja har anvendt baby die, rektangel die, samt blonde rektangel die, til opbygningen af kortet.

Til farvelægning er der brugt ZIG 055, 001, 075, 096, 067, 302, 900, 999

 

Kort 32

Det andet kort vi skal se på, er dette smukke kondolence kort. Kortet er fyldt med fine stjerner, både farvelagt og bag hjertet, hvor Anja har brugt stjerne baggrunds dien. Udover designark fra pakken, har Anja leget med lidt Distress Oxide scattered straw.

Til farvelægningen er der brugt både Copic og ZIG, virkelig en fin ide,

Copic:
Stjerner: Y11, Y15, YR23.
Kikkert: 100, B39, BV29, C1, C3, C5, C7

ZIG:
Pingviner: 036, 303, 090, 095, 067, 001, 055, 999

 

 Kort 33

Dagens 3. kort er dette vildt lækre shakerkort. Shakeren er bygget op imellem skyerne som Anja har skåret ud med sky dies i designpapiret. Imellem lagene sidder der en cellofanpose, som har fået et stykke acetate lagt ind, for at stive posen af, så den ikke falder sammen. Og så er posen selvfølgelig fyldt med pailletterne fra pakken.

 

De søde pingviner sidder inde i kortet og er farvelagt med ZIG 050, 055, 067, 091, 097.

 

Kort 34

Så er vi kommet til et skønt slimline kort i fine blå nuancer, og her er Anja gået all-in i stjerner, skåret med vores stjerne dies, samt baggrunds dien fra pakken. På stjernerne har Anja stemplet motiverne med Distress Oxide scattered straw., som giver et fint blødt aftryk.

I toppen af kortet har Anja brugt tillykke teksten fra tekst på linje dien, som passer perfekt med dagens stjerne længere nede på kortet.

 

Kort 35

Anjas sidste kort, er dette smukke sol-kort, holdt i gule og sorte/grå toner.

Solen er farvelagt med Copic Y11, Y15, YR23, og omkring den har Anja lavet en cirkel og pyntet den med pailletterne fra pakken. Det laver den skønneste indramning midt på kortet, hvor Anja igen har brugt solen, her stemplet med scattered straw,og fossilized amber

 

 

 

 

Vi håber I er lige så begejstret for Anjas inspiration som vi er, og at de kan inspirere jer til egne projekter med surprise-pakke 15.

Rigtig god fredag.

Husk endelig at deltage i konkurrencen (læs hvordan på seddel i pakken). 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid kan gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe