SURPRISE-PAKKE 15 // Blinkende stjerne

I dag har vi fyldt bloggen med skøn inspiration fra Vibe, der har lavet 4 skønne projekter med surprise-pakke 15. Vi skal både ud i noline sværte, Distress Oxide baggrunde og tags.

Ud over Vibes skønne inspiration her på bloggen, har du også mulighed for at se live med Anne-Sofie, som går live i vores guld gruppen på Facebook kl. 10.

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

I dag er det min tur til at vise hvad jeg har fundet på med surprise-pakke 15 og det har jeg sådan glædet mig til.

 

Kort 19 

Vi starter i den mere triste ende af skalaen. Jeg har farvelagt den lille pingvin med stjernen i luffen med copics og placeret den på nogle skyer lavet med sky dies. Den nederste sky er lavet af creme perlemor karton, hvor jeg har stemplet teksten med sort pigmentsvært og heat embossed med klar embossing pulver oven på. Den øverste sky er af vellum, så man kan se baggrunden igennem. Baggrunden er lavet med Distress Oxide farverne chipped sapphire, salty ocean, seedless preserves og picked raspberry. Jeg splattede også med hvid akryl maling der er fortyndet i vand. Derudover har jeg brugt den lille baggrundsdies så der kom ekstra mange stjerner på himlen.

 

Kort 20 

På mit andet kort har jeg brugt det mørke mønsterpapir fra pakken med stjerner som baggrund. På det har jeg anvendt min negative sky die cut fra det første kort som stencil til at lave hvide skyer med hvid sværte. Pingvinerne sidder på en bakke af sort perlemors karton som er diecuttet med en bakke die. Teksten er heat embosset med hvidt pulver.

 

Kort 21 

Nu bevæger vi os over i den mere muntre ende. Det tredje kort er en tag – eller to tags om man vil – til dagens stjerne. På det store tag er stjerne skud og kikkert, hvor kikkerten ligesom før også er placeret på en lille bakke af sort perlemors karton, så den har et sted at stå. På det lille tag er ”dagens stjerne” diecuttet. Til at starte med havde jeg ikke farvelagt det, men jeg syntes at mønsterpapiret larmede for meget i forhold til at man skulle kunne se hvad der står, så jeg valgte at farvelægge teksten med copics oven på mønsterpapiret.

 

Kort 22 

Mit fjerde og sidste kort er min favorit med denne pakke, selv om vi er over i en lidt uvant farveskala og manglende nuttet-hed i forhold til hvad jeg plejer at lave, haha. Jeg har stemplet solen og skyerne med no line coloring sværte og derefter farvelagt med copics. Det var lidt af et nørkle arbejde med alle de detaljerede solstråler, men det var det hele værd. Baggrunden er lavet med den nye sky stencil med små skyer og distress oxide victorian velvet.

 

Det var alt fra mig for i dag. Jeg håber I er blevet inspireret og jeg glæder mig til at se hvad I får lavet med denne skønne pakke 😊

//Vibe 

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen (læs hvordan på seddel i pakken). Vi elsker at se jeres inspiration med pakken.

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og i vores Gold Club Facebook gruppe kan du under begivenheder se hvornår vi går live med pakken.