SURPRISE-PAKKE 15 // Ude i det fjerne

I dag er turen kommet til Janni, der igen har leget med surprise-pakke 15 og lavet lidt flere kort til os. Denne gang har Janni haft sine ZIG fremme, og sørme om hun ikke igen har farvelagt stempelsættet for os, og deler ud af sine farvekombinationer.

Husk Janni går live i vores guld gruppe på Facebook kl. 19:30, så der kan du mere inspiration og farvelægning med ZIG.

 

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Så er jeg igen på banen med den lækre surprise-pakke 15, denne gang har jeg valgt at farvelægge hele stempelsættet med ZIG, og har lavet lidt mere inspiration, som jeg gerne vil dele med jer.

 

ZIG farvelægning

Skyer: 033-042-049
Sol, stjerner og stjerneskud: 052-050-051-055
Kikkert: 906-905-091
Pingvin med stjerne: 906-095-094
Lille pingvin/stor pingvin: 902-903-901

 

Kort 15
Kortet her er jeg ret glad for, det er så enkelt, lyst og lækkert. Jeg har pyntet med lidt blade fra blade 1 die og blade 2 die skåret i hvid karton og vellum bag solen. Bagsiden er sat på en pastel kortbase, og pyntet med lidt gule enamel dots. Teksten jeg har brugt på kortet er fra Du har været sød

 

Kort 16
Her har jeg brugt den lækre lille stjerne baggrunds die til at lave en stjernehimmel i et af designarkene fra pakken. Bag designarket har jeg sat et stykke af vores guld karton, og det har jeg også brugt til den lille stjerne jeg har skåret til forsiden.

Pingvinerne er sat på de store skyer, hvorpå jeg har stemplet den smukke tekst.

 

Kort 17

Jeg har sagt det før, nu siger jeg det igen - jeg bliver glad i låget over den Let's Celebrate designblok - de farver og mønster er fantastiske. Derfor skulle den selvfølgelig (igen) i brug sammen med pingvinen fra pakken. Designarkene er skåret ud med polaroid rammen, og smil teksten er skåret i hvid mosgummi og smagen af lakrids. Tilsidst har jeg stemplet teksten søde dig fra milkshake stemplet og pyntet med lidt stjerne fra stjernedrys.

 

Kort 18

Sidste kort for i dag er dette Dagens stjerneskud kort, som er holdt i skønne pasteller. Baggrunden er farvelagt med Distress Oxide farverne peacock feathers, salvaged patina og saltwater taffy. De skønne mint/turkise skyer passer perfekt til baggrunden, og de gule stjerne. Jeg sluttede af med den lille baggrunds die, og satte den en gul baggrund, så stjerner kom rigtigt frem.

 

Det var hvad jeg havde af  inspiration for nu, med ZIG farvelægning, men se endelig med i guld klubben i aften kl. 19:30 hvor jeg leger videre med pakken.

Kreative hilsner

Janni

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen (læs hvordan på seddel i pakken). Vi elsker at se jeres inspiration med pakken.

Husk også at følge med hele ugen, hvor vi viser inspiration her på bloggen, og i vores Gold Club Facebook gruppe kan du under begivenheder se hvornår vi går live med pakken.