SURPRISE-PAKKE 15 // Stjerneklar nattehimmel

Så kom turen til Anne-Sofie, der selvfølgelig også har kræset om surprise-pakke 15, og lavet 3 helt fantastiske kort til os.

Vi skal blandt andet se på nogle virkelig smukke baggrunde farvet med Distress Oxides - det er Anne-Sofie virkelig (også) mester i! 

Anne-Sofie går live i dag, i vores guld gruppe på Facebook kl. 10:00, så der kan du få mere lækker inspiration og skøn farvelægning fra hendes hånd.

 

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Ja, denne surprice-pakke er jo nærmest “himmelsk”, stjerne fantastisk og fuld af mange andre og helt nye muligheder.

Jeg har lavet 3 forskellige kort denne gang som jeg her vil vise jer.

 

Kort 12

Vi lægger ud med 3D tunnelkort, eller jeg aner faktisk ikke hvad det hedder, men syntes det egnede sig så fint til stjernekikkerten som er rettet mod stjerne himlen. Den er lavet af 3 forskellige cirkelformer i trip, trap, træsko og hver lag er sat fast med 3D foam tape for at skabe dimensioner mellem lagene. Jeg har brugt Distress Oxide farverne speckled egg, salty ocean, prize ribbon og black soot.

Bagerste base er stemplet med hvid embossing (det samme er teksten og herefter Glow In the Dark - så når lyset slukkes, vil kortet lyse op


 

Kort 13

Mit andet kort er med de 2 skønne pingviner der sidder sammen, med næsen rettet mod stjernehimlen. De nyder den stjerneklare nat som giver det flotteste billede af karlsvognen.

Baggrunden er farvet med Distress Oxide shattered straw, salty ocean, prize ribbon og black soot. Til muren pingvinerne sidder på har jeg brugt brushed corduroy, vintage photo og black soot. Karlsvognen er lavet med hvid embossing, og derefter har natte himlen fået lidt hvid splat.

 

Kort 14

 

Sidste og 3. kort, er et rundt kort skåret med cirkel dies, og blonde cirkel dies, med en stjerne shaker i fokus.

Her har jeg brugt designarkene fra pakken til at bygge kortet op, selv rammen om min shaker stjerne er lavet i designark.  

Teksten på kortet, er igen lavet med Glow In the Dark, så det lyser op i mørket.

 

 

Jeg håber du har lyst til at se med når jeg går live i dag kl. 10, i guld klubben hvor jeg leger videre med pakken. 

Rigtig god og kreativ dag

//Anne-Sofie

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen (læs hvordan på seddel i pakken). Vi elsker at se jeres inspiration med pakken.

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og i vores Gold Club Facebook gruppe kan du under begivenheder se hvornår vi går live med pakken.