SURPRISE-PAKKE 15 // Gul som solen og sort som natten

Tiden flyver afsted når man er i godt selskab, og det samme gælder for al den lækre inspiration vi har med surprise-pakke 15. 

 

Vi er i dag nået til det sidste blogindlæg i rækken med surprise-pakke 15, og man kan sige vi slutter hvor vi startede, for det er Nadja der lukker ballet, med endnu en stor portion skøn inspiration.

Lad os se hvad hun har fundet på

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Måske jeg gentager mig selv - men det er altså IGEN en yndlingspakke!

I lørdags viste jeg en masse farverig inspiration med denne lækre surprise-pakke 15, og i dag har jeg en igen en bunke inspiration klar - denne gang er det i gule og grå toner. Men jeg lover dig de er mindst lige så fede som i lørdags.

 

Kort 36

Teksten står på dette kort inde i selve kortet, for jeg synes det var vigtigt at give plads til stjerne himmelen der både har stjerner på papiret, samtidig med at jeg har brugt stjerne dien og sat gult papir inde bag. Dobbelt op på stjerner. Pingvinerne sidder på græsset skåret med græs dies, i sort perlemor. De er farvelagt sådan at lyset kommer foran dem, så de modsat hvad jeg oftest gør er lysest i kanten og mørkest på midten.

 

Kort 37

Da jeg så stemplet med solen var jeg ikke i tvivl om at den ville ende på rigtig mange af mine kort, og jeg så straks en mulighed for at lave en lille mini shaker inde i solen. Jeg har sorteret stjernerne fra shaker mixen, og kun brugt disse i denne sol, sådan at man stadig kan se ansigtet der inde bag.

 

Kort 38

Der bliver nogle rester når man laver kort af guld karton, og papiret fra pakken, og disse rester har jeg brugt til at lave nogle tags. Her har jeg tilføjet den nye papir og laksegl die med revet papir, så man kan skrive en anledning foran, eller hvem taggen er til.

 

Kort 39

På dette kort har jeg brugt endnu en sky baggrund, der i har jeg brugt dien med stjernehimmel, og sat gul papir bag. Jeg har valgt at farvelægge solen som en stor skinnende stjerne, og kombineret med den søde tekst.

 

Kort 40

På dette kort har jeg kun brugt sort og guld, sammen med hjerte designark fra pakken. Jeg har brugt Hurra for dig die, samt stjerne dies skåret i perlemorspapir i guld og sort. Og så skal der selvfølgelig lige et par guld dots på også.

 

Kort 41

Den skønne shakerblanding der er med i pakken er perfekt til at lave en lille mini shaker med. Jeg synes farverne er så smukt sammensat, at jeg var nødt til at farvelægge en sol der passer i farverne, og lave en shaker inde i solen.

 

Jeg håber du har fået en masse inspiration til egne projekter med surprise-pakke 15.

Smil fra Nadja

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen (læs hvordan på seddel i pakken). 

Husk også du altid kan gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe