SURPRISE-PAKKE 14 // UDEN FARVELÆGNING

I dagens blogindlæg får I inspiration til surprise-pakke 14, hvor der ikke er anvendt Copic eller Zig til at farvelægge motiver. Jeg har nemlig igen givet mit dygtige designteam udfordringen med at lave et par kort, hvor tusserne skal forblive i skuffen.

Her får I deres skønne bud: 

 

Inspiration fra Anja B

Anjas kort er selvfølgelig spækket med finurlige detaljer, og lækre designark fra Surprise-pakken, og hun har hele 2 af slagsen hun vil vise jer her

Kort 23

 

Kort 24

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

Vibe har lavet et skønt pastelkort, med de fine designark, og hun har valgt at heat embosse de røde jordbær på vellum, og sat det på vores polaroid ramme.

Kort 25

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Nadja har lavet 2 smukke pastelkort hvor motiverne fra pakken er heat embosset i hvid på kraft karton og derefter er der pyntet godt med blade. Nadja har på det andet kort brugt risten fra vores grill die, så fin en ide. 

Kort 26

 

Kort 27

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

Anne-Sofie har lavet et skønt shakerkort til os, hvor hele forsiden er fyldt med pailletter fra Hindbærsorbet blandingen, og vi får et kig ind på teksten inden i kortet. De små søde myrer er heat embosset i hvid på sort karton som giver et fint udtryk til kortet. 

Kort 28

 

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Janni har også haft gang i heat embossing, og hun har valgt at bruge embossing pennen så hun kunne 'farvelægge' hele motiver med embossing, en sjov og anderledes måde at 'farvelægge' på. Jannis andet kort er en fin lille guld og pastel shaker 

Kort 29

Kort 30

 

Vi håber at designteamets kort uden farvelægning har inspireret dig til egne projekter - og vi håber du har lyst til at dele dem med os på Facebook eller Instagram.

Rigtig god torsdag.