SURPRISE-PAKKE 14 // Et væld af jordbær

Tirsdagens lækre inspiration kommer fra Nadja, der har i dag vil vise os 5 kort lavet med Surprise-pakke 14, og I kan godt glæde jer.
Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Wow! Sikke en lækker pakke! Det er svært ikke at blive i sommerhumør at sådan en lækker sag til samlingen :D

 

Jeg har udvalgt fem kort som jeg gerne vil vise i mit blogindlæg i dag.

 

Kort 15

Baggrunden er splattet med grå maling for at give lidt liv. Og derudover er der brugt forskellige rester af designark, nogle fra sidste pakke og nogle af de lækre ark fra shoppen. 
Myren er farvelagt med: E18, E39, E15. Jordbær: R27, R24, R22, R20 + YG05, YG01. Bakken: E43, E42, E41, E40.

Rammen er selvfølgelig skåret med den fede Polaroid die.

 

Kort 16

Baggrunden er lavet af det grå designark med stjerner, og løftet med lidt 3D foam tape. Den blå himmel er lavet med det lyseblå designark der hedder watercolor, og græsset er skåret i pistacie splat designark. Jeg har brugt teksten fra Surprice-pakken, da det er en der passer utrolig godt til mig - Jeg er slem til at glemme at sende kort før folks fødselsdage. Flagene er farvelagt med: E40 + R29, R27, R24

Græsset er skåret med græs dies 

 

Kort 17

Jeg har farvelagt flaget med E40, R29, R27, R24. De samme har jeg brugt til teksten som er skåret i rød designark, men jeg ville gerne have lidt mere PANG på, så den matchede flaget. Sløjfen har jeg givet R24 oven på designarket.

Sløjfen er skåret med Lille sløjfe die

 

Kort 18

På forsiden har jeg lavet hvad jeg tænker er mit største masking projekt til dato. Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange jordbær der er stemplet. Men jeg tør godt sige at det har taget virkelig lang tid - Og været mega hyggeligt!

Jordbærrene er farvelagt med: R29, R27, R24, R22, R20 + YG05, YG01. G28, G14, YG05, YG01. Jeg har tilføjet hvide prikker med en hvid Gelly Roll, da jeg synes det giver mere liv til bærrene.

Inde i kortet har jeg stemplet teksten, da jeg synes det var synd at dække den ret vilde forside.

 

Kort 19

Dette kort er meget, meget simpelt, men tæt på at være mit favorit af de fem kort jeg har udvalgt. Ud over at have stemplet teksten på min baggrund, har jeg kun farvelagt de 16 jordbær, klippet dem ud og limet dem på med 3D foam tape for at give lidt ekstra højde.

Bærrene er farvelagt med: RV69, RV29, RV25 + Hvid gelly roll. G28, YG07, YG01.

 

Jeg glæder mig til at se hvordan I andre har valgt at bruge både stempler og dies fra denne pakke - Jeg er sikker på at den kommer til at inspirere mange til at lave nogle fantastiske projekter.


Smil fra Nadja