SURPRISE-PAKKE 14 // Picnickurv

Så er turen kommet til Anne-Sofie som i dag blandt andet vil vise os et genialt kort formet som en picnickurv - lavet med Surprise-pakke 14, selvfølgelig

I aften kl. 19:00 kan du som Gold Club medlem, se hvordan Anne-Sofie har lavet picnickurven, i vores Gold Club på Facebook. 

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Fornemmer I også duften af dansk sommer i den lækre Surprise-pakke 14, det gør jeg i allerhøjeste grad - og det har bestemt smittet af på de projekter jeg har kastet mig over med den lækre pakke. Jeg vil i dag vise jer 2 interaktive kort jeg har lavet, samt et fint tag.

 

Kort 12

Først kastede jeg mig ud i et fint sommertag med den nye fede tag die, samt Hurra for dig tekst. Det er selvfølgelig skåret i det søde jordbær og dug papir fra pakken. Den lille nuttede myre måtte også med på mit tag, sammen med de søde jordbær.

  

Kort 13

Så snart Surprise-pakken landede hos mig, vidste jeg med det samme jeg måtte lave dette kort - og faktisk vil jeg ikke sige meget mere om det lige nu - for du kan som Gold Club medlem se med i aften kl. 19:00 på Facebook, hvor jeg vil vise hvordan jeg har lavet kortet. 

 

 

 

 

Kort 14

Mit sidste kort for i dag er dette sommerlige foldekort som jeg har lavet med et væld af de lækre papirer og stempler fra pakken. Jeg har forsøgt at bruge så mange stempler fra pakken som muligt, og delt dem ud på hver af folderne på kortet.

 

 

 

Rigtig god mandag,

Jeg håber vi ses i aften kl. 19:00 på Facebook.


Hilsner
Anne-Sofie