SURPRISE-PAKKE 13 // Liv i haven - Layout

Dagens blogoplæg kommer fra Nadja, der har lavet et flot scrapbooking layout til os, hvor hun selvfølgelig har ladet sig inspirere af Surprise-pakke 13.

Lad os se hvad Nadja har fundet på til os:

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Det er nemt at glemme, men stempler er jo også fantastiske at bruge på layouts. På den måde får man altid tilbehør, der passer i farverne.  

Inspiration 31

På dette layout har jeg brugt den smukke Solhat blomst fra surpricepakke 13, farvelagt med Copic RV19, RV09, RV04 + Y08, Y02, Y00 + YG03, YG21, YG000. Som highlights på bladene har jeg brugt en hvid Gelly Roll i str. 05.

 

De farvelægte motiver har jeg kombineret med blomster jeg har klippet ud fra de nye designark, et i lyserød og et i sort. 

 

Derudover har jeg diecuttet blad die 1 i grå og hvid, og blad die 6 i hvid og sat ind bag mit billede. På selve baggrunden, som er et grå designark med træ mønster, har jeg splattet med distress oxide picket raspberry, og tilføjet nogle pink dots fra Enamel dots - Pang farverne.

 

Jeg håber at I alle får en fantastisk weekend.

Smil fra Nadja 

 

Her finder du en samlet materialeliste over de produkter Nadja har brugt på sit layout.