SURPRISE-PAKKE 13 // Ingen farvelægning

Jeg har endnu engang givet designteamet 'ingen farvelægnings' udfordringen, hvor de skal lave et kort uden farvelægning.

Vi ved jo godt hvor dygtige de er med farvelægningen med både Copic og Zig, så derfor skal de jo udfordres lidt på andre områder.

Måske I også får lyst til at prøve?

Lad os se nærmere på designteamets smukke kort:

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

 

KORT 26 


Nadja har heatembosset blomsterne med hvid WOW embossing powder, på sort karton. Bag blomsterne og den hvide base, er der brugt nogle lyse rester af karton, som eneste farver på dette kort.

Nadjas materialeliste: Rektangle diesBlonde rektangle dies, WOW embossing - WhiteHvidt karton, Enamel dots - SølvTillykke die

 

 

Inspiration fra Anja B

 

KORT 27

Anja har lavet et enkelt kort i kraft, sort og hvidt. Blomsterne fra pakken er stemplet direkte på hvid karton, og der er lagt en enkel skygge omkring dem. 

Anjas materialeliste: Rektangle diesBlonde rektangle diesHvidt karton, Smagen af lakrids - gradient, Kraft kortbase

 

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

KORT 28

Vibe har lavet et foldekort med en buket af blomster. Her har Vibe stemplet blomsterne på hvid karton, samt designark fra pakken, klippet dem ud og samlet dem, så designark er blomsterknop og stilk, men bladene er det hvide karton.

Vibes materialeliste: Blonde firkant diesHvidt karton

 

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

KORT 29

Janni har her lavet et kort hvor bien er heatembosset på hele baggrunden i 3 forskellige farver. Kortet er pyntet med pastel enamel dots, samt pailletter og stjerner fra stjernedrys.

Jannis materialeliste:  Rektangle diesBlonde rektangle diesBanner dies - smalle, WOW embossing - OasisWOW embossing - Sunflower, WOW embossing - Judith's BlushAkvarelpapir, Stjernedrys, Enamel dots - Pastel

 

KORT 30
 

Jannis andet kort er med 3 fugle i blomsterdragt. Her er fuglene stemplet på blomster designark, og har kun fået en enkelt grå C5 på næb og klør, samt lidt glimmer på fjerene. Stakittet er lavet med vores linje dies, så fuglene har et sted og sidde. 

Jannis materialeliste: Rektangle dies, Sky dies, Linje dies, Alfabet dies prik/streg, Smagen af jordbærguf - blomster, Smagen af blue boblegum - watercolorHvidt karton, Spectrum Noir glitter pen

 

Det var  fredagens blogoplæg med kort fra hele designteamet - uden farvelægning.

Vi håber i blev inspireret, og ønsker jer en dejlig fredag.