SURPRISE-PAKKE 13 // Inspiration fra gæstedesigner Anne-Sofie

Som afslutning på en uge propfyldt med lækker inspiration med SURPRISE-PAKKE 13, har vi et ekstra blogindlæg til jer.

I dag har vi æren af, at sige goddag til dygtige Anne-Sofie - @malamicraft, som i anledning af SURPRISE-PAKKE 13, er gæstedesigner for os.

Vi håber I vil tage godt i mod Anne-Sofie og hendes fantastiske inspiration:

 

 Blogindlæg af gæstedesigner Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Det er jo nok ikke en stor hemmelighed, at jeg er stor Three Scoop fan og det gælder i allerhøjeste grad også SURPRISE-PAKKE 13. Den er sød, den er nuttet og så oser den af forår, sommer og cuteness overload.

 

KORT 32

 

Udover sommer og forår, glimmer og magi var min tanke også hilsen til de helt små netop pga. cuteness faktoren og derfor et par gave tag med teksten “søde lille du”

 

KORT 33

 

Til slimcard har jeg lavet en stor shaker med den skønne grønne blanding af pailletter og små sommerfugle og blomster stemplerne er marsket så baggrunden forbliver helt flad og pailletterne kan glide fint frem og tilbage.

 

KORT 34

 

Kvadrat kort er holdt i margueritter, de skønne bier og den siddende fugl på fuglebadet. Baggrunden er lavet med en lille sand stribe i bunden og sart blå himmel. Den lille fugl fik en sløjfe i håret og her syntes jeg teksten “Bugs and kisses” var så fin.

 

KORT 35

 

 

Sidst men ikke mindst et måske lidt buttet slimcard (ihvertfald lidt bredere end de normale mål) Jeg tænkte så meget på eventyret om bønnestagen da jeg så stemplet med den fine snoede stilk og derfor denne baggrund hvor den snor sig lidt på kryds og tværs bag de små trærammer lavet med ramme dies fra pakken. “Hej” die er anvendt 2 gange med TS lækre brune karton med sart glimmer og en lille skygge af sort karton på bagsiden. Meningen var, at skabe lidt magi og eventyrlig stemning og derfor lidt hvid gelly roll på blomsterne hvis man kigger nærmere. Om det lykkedes, må jeg lade op til jer at bestemme.

 

Det har simpelthen været en fornøjelse og ikke mindst også en ære at få lov til at være gæstedesigner på denne skønne magiske forår/sommer pakke af blomster, fugle og nuttede insekter og jeg er helt sikkert langtfra færdig med at arbejde med den.. 🙂

Forårshilsner

Sofie

 

Her finder du en samlet materialeliste over de produkter Anne-Sofie har brugt på kortene