Spændende pop-up

Anja har i dag et spændende A6 pop-up kort klart til os, med bil og campingvogn. Kortet er fyldt med skønne pasteller fra masser af designark og Copic farvelægning. Et kort i allerbedste Anja stil.

 

Inspiration fra Anja B 

 

Dyt båd og speederen i bund!

Forsiden på Anjas kort, er holdt fin og enkel. Kun pyntet med den Copic farvelagte 'Bil - dyt båt', 'Hjerte blonde' die sættet, samt den fine tekst. Bilen er holdt i mint og turkise toner, fint afstemt med 'Smagen af mint' designarket.

 

Når kortet åbnes, bliver man overvældet af skønne detaljer.
Frem popper de fine 'Birkestammer' - som næsten ser helt levende ud, som de står der udstanset i designarket råt fra 'Smagen af peber'.
Kortet er lavet som et pop-up staffelikort, hvilket Anja har udnyttet til fulde. Staffeli baggrunden er lavet som en turkis himmel, pyntet med hurra banner fra 'Gartner pige' stempelsættet. Derunder sidder der et stykke græs, udstanset med 'Græs dies'

 

Midt på kortet har Anja sat den fine 'Campingvogn' - igen farvelagt med Copic, her i lette pasteller. Campingvognen er sat på en lille fold af det ternede designark. Det gør at den kan stilles op, så den står 'frit' op som birkestammerne.

Anja har også her brugt lidt af stemplerne fra 'Gartner pige' i form af blomster og små haveredskaber. Smil udstansningen er fra 'Polaroidramme' die sættet.

 

Anja har også inde i kortet brugt 'Hjerte blonde' die sættet. Det store hjerte er udstanset i 'Smagen af cafelatte' og sat så det kan anvendes som et skrivefelt.

 

Her kan I se hvordan Anja har lavet små fine buk på kortet, for at få birkestammerne til at stå. Der er også lavet et snit i midten af kortet, som er brugt til himmelbaggrunden.

Et virkelig skønt og spændende pop-up kort fra papirdronningen Anja.

Vi kan godt afsløre at Janni har forelsket sig meget i dette skønne kort fra Anja. Og Janni har derfor lovet at hun vil lave en live med kortet i november måned, så hun kan vise hvordan kortet er bygget op. Så hold øje med begivenheder i vores gold club facebookgruppe!

Rigtig god og kreativ torsdag.