Halloween kurv

I dag er vi stolte af at præsentere Amalie på bloggen. Amalie er vores kreative kreatør på kontoret, og hun er ofte at finde med sit kameraet i vores fotostudie. Amalie er virkelig kreativ, og hun havde ikke været ansat længe før hun - som alle os - forelskede sig i vores papirhobby. Og i dag vil Amalie vise os en af sine fine ideer, en skøn halloween kurv, lavet med nogle af vores dies.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Amalie

 

 

Lad os se nærmere på Amalies How-to:

Step 1: 
Brug et orange stykke karton og tegn din skabelon selv. Du kan benytte vores tegneserie-die til at tegne din skabelon efter. Det er det midterste felt i dien du skal tegne efter.

Tegn 4 felter ved siden af hinanden samt et firkantet felt på 4,5x4,5 cm som skal udgøre bunden. 

 

Step 2: 
Efter du har tegnet din skabelon klipper du det ud i et samlet stykke. 

 

Step 3: 
Gør præcis det samme blot med en valgfri farve vellum, som skal fungere som “ruden” I din halloweenkurv. Her er det ikke nødvendigt at tegne den firkantede bund med. Klip derefter også denne skabelon ud i et stykke. 

 

Step 4: 
Herefter vælger du 2 græskar ansigter som skæres ud, så de sidder overfor hinanden. Læg dien og kartonet så du har den tegnede del opad. Vi vil gerne undgå at se stregerne, når kurven skal samles. 

 

Step 5: 
Kør skabelonen og græskaransigt-dies gennem din stansemaskine. 

 

Step 6:
Tape nu den orange del sammen med fx extra sticky tape. Derefter limes vellum-delen på indersiden. 

 

 

Til slut har jeg brugt hanken fra vores nye julekræmmerhus-die. Her er den skåret ud i 'smagen af oliven - watercolor/gradient'. Lim hanken på og du har nu din færdige halloweenkurv, som du kan fylde med børnenes yndlings halloween slik eller sæt et led-fyrfadslys i og brug den som lanterne i den mørke efterårstid. 

 

Materialeliste: 

 

 

 

Tak fordi I så med. Happy Halloween.

//Amalie