Lækre juletags

Julen nærmer sig og det er ved at være på tiden at komme i gang med til og fra mærkerne. Og lige præcis det vil Anne-Sofie hjælpe os med i dag. Hun har nemlig kastet sig over den nye fine die startpakke - jul.

Se med og bliv inspireret af Anne-Sofie lækre juletags.

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Halløj.. Så er det mig her på bloggen igen.

Vi er trådt ind i november måned og det betyder jo, at det ikke varer længe før vi begynder og pakke julegaver, adventsgaver eller venindegaver ind. Derfor skal vi i dag lave gavemærker. Og det skal vi med de nye startpakker. Jeg syntes de er så meget mere end startpakker. Ja, jeg er faktisk helt tosset med dem og jeg håber i kan se min begejstring skinne gennem på de gavemærker jeg har lavet til idag. For jeg har virkelig hygget mig og har lyst til at lave dem i mange flere varianter.

 

Jeg har udelukkende brugt de 2 startsæt, med undtagelse af sløjfe-die, banner-die og “nix pille” stempel. Nix pille er embosset med hvid embossing og jeg syntes det giver en god kontrast.

   

 

 

Til alle gavemærker har jeg brugt 2 stk. klokker på hver. Og hvis det kan hjælpe, så har jeg et lille trick til hvordan de let sættes på snoren. Jeg har klippet et helt tyndt stykke snor og sætter begge klokker herop som perler på en snor. Med en pincet løsner jeg selve gavemærke snoren og lister klokkesnoren herigennem og binder til med stram knude og klipper enderne af. Så sidder de fint og giver lidt bjældeklang.

 

Sidste år lavede jeg snefnug med sløjfe med en lille how to YouTube video og den ligger stadig gemt hvis man vil give sig i kast med disse. Den mindste af sløjfe die passer lige nøjagtig til bambi og den giver en så fin 3D effekt. Ikke mindst er det bare cuteness…

 

 

Alle gavemærker er standset ud i hvid baggrund og er kørt igennem med “til-fra” die også fra de nye pakker. 

 

 

 

Nu er der bare tilbage at sige - Ready, set.. -pak ind

Rigtig god fornøjelse

//Anne-Sofie

 

OBS! Die startpakke - jul er desværre udsolgt lige nu, men vi er ved at undersøge
om vi kan få den på lager igen.