SURPRISE-PAKKE 17 // Regnbue hilsner

Så er vi kommet til sidste inspirations blogindlæg fra os i denne omgang med surprise-pakke 17 - og sikke da en fantastisk uge spækket med skøn inspiration fra hele designteamet.

Vi slutter hvor vi startede - nemlig med et inspirations blogindlæg fra Anja. I dag skal vi se på et sødt staffeli kort, fyldt med fine pasteltoner og sommerfornemmelser.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Anja B 

 

 

KORT 36

Anja har lavet et fint firkantet staffeli kort, i herlige pasteller, bygget op med hvide skyer, og regnbue af tillykke hilsner. Regnbuen er skåret ud med cirkel tillykke dies og cirkel dies, i vores ensfarvet karton i lyseblå, lysegrøn, lyserød og creme

 

Under de hvide skyer har Anja sat blå bølger, skåret med vores hav dies, og udskårne bakker af sand. Sandet har Anja ladet gå videre inden i kortet, og det kommer frem når kortet sættes op som et staffeli. 

 

Anja har placeret stykket med sand inden i kortet, et stykke fra midter folden. På den måde behøver man ikke sætte andet pynt inden i kortet, for at fronten kan stå selv, da den støtter op sandet.

 

Til sidst har Anja pyntet kortet med 'Du er unik' teksten fra pakken, sammen med de gule pailletter der ligger i sandet. Og se lige den skønne detalje med pyntet flamingoen har fået på hovedet - hvor er det skønt.

 

Motiverne har Anja farvelagt så de matcher det ensfarvede karton der er brugt - og det har hun gjort med Zig 036, 049, 055, 069, 201, 302 og 095.

 

Vi håber I har lyst til at deltage i surprise-pakke 17 konkurrencen , og dele jeres inspiration på Instagram og Facebook - vi elsker at se jeres ideer med vores surprise-pakker!

Rigtig god og kreativ søndag.

 

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspirationen her.

KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.