Lagkage-kort

I dagens blogindlæg inviterer Anne-Sofie på fødselsdagslagkage. Bare rolig den feder ikke - for det er et fødselsdagslagkage-kort vi i dag bliver forkælet med.

Tag godt imod Anne-Sofie med endnu en af hendes geniale ideer.

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Halli halløj og velkommen til fødselsdag.

I dag har jeg taget udgangspunkt i det lækre nye designpapir som går så fint sammen tone i tone. Og hold nu op det var svært at vælge hvilke farver jeg skulle vælge. Jeg elsker dem alle sammen😍

Valget faldt denne gang på smagen af pæoner, kirsebær, jordbærguf og smagen af pistacie.

 

Jeg har først lavet et lidt anderledes slimlinekort. Den er anderledes fordi selve kortbasen er lavet i normal kort højde (15 cm), men når lysene bliver sat på, ender vi på 20 cm i højden. Kortbasen har jeg skåret til 9 cm.

Kortet er inddelt i 3 stykker og om man vil lave trip trap træsko med mindste del øverst eller hvordan man ønsker at inddele, det afhænger af projektet eller tekst/pynt man vil have på. Jeg har lavet en lige fordeling af felterne denne gang.

 

Med smagen af pæoner, kirsebær og jordbærguf har jeg lavet kagens pyntekanter med blonden fra linje-die sættet. Hvert stykke er skåret så de er 1,5 cm i højden.

 

Hvert af stykkerne er derefter påsat med dobbeltklæbende tape, her med den mørkeste farve i bunden og så lysere op mod toppen. Til slut er lysene sat på - i samme mørke farve som vi startede med i bunden.

  

Blomsterne er lavet i dies fra urtepotte sættet med samme farver som kagens pyntekanter. De har fået foldet nogen af kanterne let med bonefolder. Til blade har jeg brugt blade 3 dies, og de er skåret ud i smagen af pistacie.

 

Teksterne er alle fra “Lyv og tyve” og ellers er der blevet brugt lidt lyserøde dots, de passede så fint som kagepynt.

Lysene er påsat med dobbeltklæbende tape og en lille bane kagepynt stribe som forsiden for at lave en pænere afslutning, og ellers sidder de bare fint på toppen frit og “stritter”.

Til flammen på lysene har jeg brugt Copic YR09, YR 07, Y38, Y15 og Y11.

 

Jeg kan godt lide at lave serier (noget der matcher hinanden) når jeg laver et projekt og det har jeg også gjort denne gang, med 2 stk. A7 “blomster kort”  i samme papirer. 

Til de små blomsterkort har jeg brugt de nye A7 dies, samt blonde dies. Kortene er pyntet med “en lille blomsterhilsen" og “lad festen begynde” tekst og balloner fra samme sæt. Dem har jeg stemplet med versafine sort og derefter klippet dem ud. De er sat fast med dobbeltklæbende tape i forskellige højder og har fået ansigter fra tyggegummi sættet.

 

Lagkage-hilsner

Anne-Sofie