SURPRISE-PAKKE 17 // Tiki bar

I dagens blogindlæg siger vi igen hej til Anne-Sofie som har lavet endnu et lækkert kort med surprise-pakke 17 - et kort fyldt med feriestemning og drinks i beach-baren.

Og vi bliver ekstra forkælet denne lørdag, Anne-Sofie deler nemlig lidt farvekoder med os også.

Rigtig god fornøjelse.

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Aloha fra mig og velkommen til Tiki bar skal det lyde. I dag skal vi til stranden og forbi strandbaren, vil du med?

 

KORT 36

Kortet her er lavet som slimline kort i højformat, først på en blonde i den skønne bronze karton, derefter en slimlinebase af akvarelpapir, farvet med Distress Oxide speckled egg og skyer stencil

 

I bunden af kortet har jeg lavet en strandkant, ved brug af hav dies og akvarel. Hvert stykke er ligeledes farvet med Distress Oxide, og her har jeg brugt speckled egg, tumbled glass, antique linen og frayed burlap.

 

Til tekster har jeg anvendt de store ballonbogstaver som er stemplet med hvid embossing og farvelagt med Copic R29, R08, R05, R22, R02, og YG63, YG61, G40. Teksten bar er stanset ud med prik/streg alfabet i brun karton

 

Min Hawaii parasol er bygget op på en base af et stykke karton, skåret med oval dies, der er skåret over på midten. Den er så beklædt med strimler af kraft karton der er sat på i smalle baner med den tynde tape. Kanterne er klippet til så det ser lidt tilfældigt ud. Klip dem gerne til undervejs, så det ikke bliver for tykt at klippe i til sidst.

 

Og ja, så er vi kommet til de skønne drinks, og de er selvfølgeligt farvelagt med Copic. Her er jeg startet med at ligge mørk rød R29, som det første og ligesom tegnet isterninger lidt tilfældigt og arbejdet ud af med lysere farver. Jeg har brugt henholdsvis R29, R08, R05, R22, R02 og R01. Selve glasset er farvelagt med B000, BG70 og BV20.

Til den lækre kokosnød har jeg brugt farverne E29,E39, E15, E13, E30 og en sjat E49.

 

Jeg håber I får lyst til at kaste jer ud i jeres eget parasol projekt - og at I har lyst til at dele jeres inspiration i guldklubben.

 

Rigtig skøn weekend,

Anne-Sofie

 

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspirationen her.

KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.