SURPRISE-PAKKE 17 // Postkort fra troperne

Dagens surprise-pakke 17 inspiration kommer fra Janni, som både vil vise sin Copic farvelægning af stemplesættet, samt en masse inspirationskort.

Har du lyst til mere inspiration med pakken fra Jannis hånd, så se med i Facebook gruppen for guldmedlemmer, hvor Janni sidder klar kl. 10:00.

Rigtig god fornøjelse.
 
Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Yay, så blev det min tur til at vise mine første inspirationskort med surprise-pakke 17. Jeg behøver vel ikke nævne at jeg er helt vild forelsket i pakken - og at jeg har glædet mig helt vildt til at vise hvad jeg har fundet på....

Jeg har igen denne gang samlet mine forslag til farvelægning af hele stempelsættet med Copic - det finder du nederst i dette blogindlæg, og jeg håber det kan inspirer til farvelægningen.

 

KORT 13

Lad os starte med postkortene fra troperne, som er lavet ved brug af polaroidrammerne. Selve billedet delen er skåret i Neenah, så jeg kunne stemple motiverne direkte derpå og farvelægge hele stykket. Farvelægning af motiverne finder du til sidst i indlægget, og himlen er farvet med G0000-G000-G00-BG32.

Kortbasen er slimline og baggrunden er af akvarel farvet med Distress Oxide worn lipstick og kitsch flamingo. De gul/grønne enamel dots jeg har pyntet med er fra pang-farver pakken.

 

 

 

 

KORT 14

Der er pailletter i pakken, så selvfølgelig skal vi have en shaker - og her har jeg igen haft fat i polaroidrammerne. Det lille shaker vindue er lavet med en cellofanpose, så den kunne laves uden foamtape, og giver et kig ind på baggrunden - hvor jeg også har stemplet min tekst.

Baggrunden er lavet med blonde firkant i grøn karton, firkant i akvarel, som er farvet med solstråle stencil og squeezed lemonade.

Smækker lækker teksten er lånt fra 'Du er en snack' stemplet.

 

Den ananas er simpelthen for fed - og se lige hvor tjekket den ser ud med solbrillen på, og pynt i toppen - jeg er solgt! 

 

KORT 15

Her har jeg lavet et mere afdæmpet og enkelt kort i lyse farver.

Baggrunden er lavet i brun karton skåret med blonde firkant, derpå sidder en firkant i akvarel, farvet med bundled sage og dots stencil. Hjertet, blade og blomster er skåret i papir fra pakken, skål og tillykke er skåret i brun karton og sat på en lyserød vellum skygge. Til sidst er kortet pyntet med pastel dots, som passer perfekt med resten af tonerne på kortet.

 

 

 

KORT 16

Mit sidste kort for i dag er nok mit yndlingskort indtil videre - jeg mener se lige den tossede ananas.... Jeg fik ideen til kortet så snart pakken landede på mit bord - og jeg er 100% tilfreds med resultatet. 

Kortet er lavet med blonde slimline, samt en rektangel baggrund. Skål og tillykke die er igen kommet i brug, her i sort og hvidt lag, med en lysegrøn vellum skygge.

 

Min tossede ananas er lavet ved brug af masking tape, samt den ene smiley fra smileys LOLJeg startede med at stemple ansigtet, maskede øjne og mund til, og stemplede derefter min ananas ovenpå - og bum så havde jeg en smilende ananas.

 

COPIC FARVELÆGNING

Jeg synes det er hyggeligt at farvelægge hele surprise-pakken inden jeg går rigtigt i gang med mine kort, og gerne i toner der passer til papirene i pakken - så her får I min version med Copic og surprise-pakke 17.

  • Solbriller: y02-y08-y38-yr04, c3-c5-c7. 
  • Paraply drink: e0000-e000-e00, g000-g00, rv10-rv21-rv23-rv13, e11, y02-yr04.
  • Kokosnød: e15-e39-e29, rv10-rv21-rv23-rv13, e11, yg03-yg05-yg17, e000
  • Ananas: y13-y18-yr14-e99-e37, yg03-yg05-g07-yg67
  • Tukan: c3-c5-c7, y02-y08-y38-yr04, yg0000-yg00-b24
  • Blade: yg03-yg05-g07
  • Blomst: bg000, y02-y08-y38
  • Lang blomst: yg03-yg05-g07, rv10-rv21-rv23
  • Flamingo: y02-y08, rv10-rv21-rv23-rv13, c3-c5-c7

 

Det var alt for mig i dag her på bloggen - men jeg fortsætter min leg med pakken i vores Facebook gruppe for guldmedlemmer i dag kl. 10:00. Jeg håber vi ses, og ellers gemmes liven så den kan ses en anden dag.

Kreative hilsner

Janni

 

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspirationen her.
KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.