SURPRISE-PAKKE 17 // Hello summer

I dag er turen kommet til Merete og de lækre kreationer hun lavet med surprise-pakke 17 - og I kan godt glæde jer - der er fyldt op med skønne drinks og masser af sommerfornemmelser.

 

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra Merete Qwinten - @krea_merete

 

ALOHA! - så er der dømt farver, drinks og summer vibes på bloggen. Hold nu fast en lækker surprise-pakke, arh, men altså! Da jeg først så pakken tænkte jeg sommer, Hawaii, lækre smukke drinks, og dejlig varmt vejr - pakken byder på det hele.

Lad os se hvad jeg har af inspiration til jer med i dag - god fornøjelse.

 

 

KORT 8 

Min første kort er et cirkelkort som er lavet til et shaker card. Jeg har farvelagt både ananas og solbriller med Copic, og derefter har jeg klippet begge dele ud. Solbrillerne har jeg placeret oven på ananassen - jeg har brugt 3D puder så solbrillerne bliver “løftet lidt op”.

Til selve shaker delen har jeg brugt cirkel-die til at lave selve rammen - både det øverste lag og det nederste lag. Til den nederste ramme har jeg brugt sort mosgummi. Til den øverste ramme har jeg brugt sort karton og acetate. Den sorte ramme limer jeg sammen med mit stykke acetate. Til fyld har jeg brugt paillet blandingen som er med i pakken.

Bogstaverne er standset ud med guld og sort karton. Jeg har forskudt bogstaverne og limet dem sammen - det sorte giver en flot skygge til det skinnende guld.

Til base har jeg brugt designpapiret med ananas og hvid karton. Den hvide base er standset ud med blonde cirkel dies, og designpapiret er standset ud med den almindelig cirkel-die.

 

KORT 9 

Mit andet kort et lidt større en et almindeligt A6 kort. Jeg har brugt rektangel- die og blonde rektangel dies til baser og ramme.

Jeg har masket blade og blomster fra surprise-pakken sammen med jungleblomster og blade, og den søde pige fra stemplesættet ‘farveprøver’. Alle delene er farvelagt med Copic og derefter klippet ud.

Jeg har placeret dem i bunden af min ramme. Rammen er standset ud med rektangel- die på hvid karton. Som baggrund har jeg brugt det smukke grønne designpapir fra pakken. Bogstaverne er standset ud med alfabet-dies i både guld og sort karton. Igen har jeg valgt alt lave en skygge med det sorte karton. Teksten er brugt i toppen af kortet, og danner ordet ‘Aloha’ sammen med jungleblomsten.

I midten af kortet har placeret ‘du er unik’ som er standset ud med dies fra surprise-pakken. Til skygge har jeg brugt vellum.

 

KORT 10

Mit tredje kort er et firkantet kort i mange lag. Jeg har brugt designpapiret fra pakken til blade, blomster og baggrund. Bladene er dies fra både surprise-pakken og monstrea blade dies. Blomsterne er ligeledes fra pakken og fra sættet ‘blomster 1 dies’. Alle blomster og blade passer så flot til surprise-pakkens tema, og derfor er det oplagt at bruge dem sammen.

Til ramme har jeg brugt cirkel blonde dies og hvid karton. Baggrunden har jeg lavet med stencil solstråler, distress oxide frossilized amber og mustard seed. Til vand har jeg brugt distress oxide - speckled egg. 

I midten af kortet har jeg placeret de søde flamingoer. De er stemplet og den ene er spejlvendt inden de begge er farvelagt med Copic og klippet ud. Jeg har forskudt dem lidt, så de ikke er lige høje - det giver et flot udtryk.

‘Hello summer’ er standset ud med alfabet dies og sort karton.

Rammerne på kortet er standset ud med firkant ramme die og blonde firkant die.

 

KORT 11

Mit fjerde kort er et rektangel kort. Til rammerne har jeg brugt rektangel-die og blonde rektangel dies. Jeg har brugt grønt designpapir fra pakken og hvid karton.

Igen har jeg bevæget mig ud i at maske min stempler. Denne gang er det drinks, blomster og blade fra pakken, og en enkelt jungleblomst.

Teksten i toppen er stemplet og standset stempler og dies fra sættet ‘ballonbogstaver’. Alt er farvelagt med Copic.

I bunden af kortet har jeg stemplet ‘skål og tillykke’ - teksten er fra surprise-pakken.

I midten af alle blomsterne har jeg brugt enamel dots i pastel gul.

 

KORT 12

Mit femte og sidste kort er endnu et rektangel kort. Det er holdt meget enkelt da jeg ønsker at fuglen er i fokus.

Fuglen, blomster og blade er stempler fra surprise-pakken. De er alle farvelagt med Copic og derefter klippet ud.

Baggrunden med striberne er designpapir fra pakken. Alle rammer er standset ud med rektangel die.

Taleboblen er standset ud i hvid karton. Jeg har valgt at klippe en sort baggrund til den, så det passer til den sorte tekst ‘du er unik’.

 -

Det var min inspiration til jer på bloggen i dag. Tak fordi I kiggede med.

Skønherlige hilsner fra

Merete

 

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspirationen her.

KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.