SURPRISE-PAKKE 17 // Festlig & farverig

I dag er turen kommet til Vibe, og vi skal se på de lækre kreationer hun har klar til os med surprise-pakke 17. Vi kan godt røbe at Vibes kort er både flotte, festlige og farverige.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Goddag til jer

I dag er det blevet min tur til at dele lidt inspiration med surprisepakken – og nøj hvor den dufter af sol og sommer, bounty strand og saltvand – synes I ikke også?

 

KORT 17 

På mit første kort har jeg brugt ananassen fra stempelpakken. Det var umiddelbart min tanke at bruge dien ”du er unik” sammen med. Jeg ville derfor gerne have en ananas der skilte sig ud fra de andre. Så jeg stemplede tre i alt og så gav jeg ellers den ene lidt mere farverigt hår og de sejeste solbriller på. Da det så kom til stykket, synes jeg at ”du er unik” fyldte lidt for lidt på kortet. Jeg fandt derfor mine mini ballonbogstaver frem og skrev farverig, så der i stedet kom til at stå ”du er farverig”. Som baggrund valgte jeg designpapiret i den graduerede mørk rosa/lyserød nuance, da det var den der fik min ananas til at ”poppe” mest frem

 

KORT 18 

Mit andet kort blev et festligt tillykke kort med de to drinks i centrum. På drinken i kokosnødden valgte jeg at skære ud mellem cocktailpindens konfetti, så det næsten ville være som havde jeg haft en die til den. Når nu den del får lov til at svæve i det fri, når kortet er åbnet, synes jeg det ekstra arbejde var godt givet ud. Tilsvarende gjorde jeg ved paraplyen – eller er det en parasol i en drink? I baggrunden placerede jeg tre palmeblade for lidt ekstra jungle-fornemmelser.

Teksten fra pakken har jeg stemplet på en smalle banner die skygge i design papir fra pakken.

 

 

KORT 19

På mit sidste kort har jeg brugt toucanen og flamingoen og da jeg skulle farvelægge toucanen blev jeg lige nødt til at google hvordan sådan en egentlig ser ud – det er åbenbart for længe siden jeg har været i en zoologisk have, haha. Toucanen og flamingoen blev sat på en oval, pyntet med lidt grønt og denne gang passede det perfekt med ”du er unik”, som kom til at stå inde i midten af ovalen. Uden om har jeg brugt det smukke, sommerlige orange blomster design papir – det er så smukt synes jeg, så det var lige før jeg ikke ville bruge det

 

 

Rigtig god og kreativ dag til jer

//Vibe

 

Har du lyst til mere inspiration med pakken, så se med i Facebook gruppen for medlemmer, hvor Janni sidder klar med pakken kl. 10:00.

  

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspirationen her.

KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.