Sneboldkamp

Torsdagens blogindlæg kommer i dag fra Janni, som inviterer os med til en sneboldkamp. Janni har i anledningen af den nye 4. udgivelse fra DANSKE STREGER, taget vores bidrag til udgivelsen med på kortet.

Lad sneboldkampen begynde!

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Jeg er VILD med alle vores nye pingviner - så spørg lige om jeg blev glad over at vi kom med endnu en lille en, som en del af DANSKE STREGERS nye juleudgivelse. (Det gjorde jeg!)

I dag vil jeg vise jer dette søde kort jeg har lavet, hvor julepingvinen har gang i en lille sneboldkamp, med den lille nye pingvin fra DANSKE STREGER.

 

Nu vil jeg vise hvordan jeg har bygget scenen op, hvilke dies, og stempler jeg har brugt - og I får også de Copic farvekombinationer jeg har anvendt.

 

Den lille søde pingvin fra DANSKE STREGER ligger jo egentligt og laver sneengle i snedriverne. Men jeg havde lyst til at han skulle stå op, så jeg har klippet kanterne fra sneen omkring ham væk - og vupti så kan han bruges til andre scener.

 

Til kortet har jeg også brugt julepingvinen, lidt af hans juleslik, samt juletræet fra det sæt. Jeg har brugt igloen og snebolden fra sættet til sneboldkampen.

Alt er farvelagt med Copic, og jeg har anvendt disse kombinationer:

Pingviner - N3, N5, N7 - E41 - Y13, Y15, Y17

Julerød - R35, R37, R46

Juletræ - YG61, YG63, YG67 - E15, E37

Iglo - B000, B00 - E41, E42

 

Til snebaggrunden har jeg skåret et stykke hvid karton med den største rektangel die, og derefter har jeg skåret den op med 2 sky- og bakke dies

 

Sky og bakke stykkerne har jeg samlet som snedriver på en baggrund skåret i Smagen af mint - splat designark.

 

Derefter har jeg sat det på en baggrund skåret i røde diagonale striber fra Cozy Christmas designblokken, med blonde rektangel die. Oppe i hjørnet har jeg sat teksten Juleknus, skåret i hvid karton, og rød perlemor.

 

Og så var der bare tilbage at sætte de farvelagte motiver på, og skabe sneboldkamp stemningen imellem de skønne pingviner. 

 

De små pingviner har virkelig det perfekte udtryk til en sneboldkamp, er du ikke enig....

 

Det var alt for mig i dag, og jeg håber du har fået lyst til selv at kaste dig ud i sjove kort med pingvinerne.

 

Krea-hilsner

Janni 

 

Her finder du en samlet materialeliste over de produkter Janni har brugt på sine kort:

DANSKE STREGER juleudgivelse
Julepingviner
Iglo
Blonde rektangel dies
Rektangel dies
Sky dies
Bakke dies
Juleknus dies
Smagen af mint - splat
Cozy Christmas designblok
Hvid karton

Rød perlemor
Copic Sketch