Shadow box kort

I dag har vi fornøjelsen af at kunne vise jer 3 super skønne shadow box inspirationskort fra Vibe - og sørme om Vibe ikke igen forkæler os med en videblog.

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

I dag er det min tur til at overtage bloggen og jeg vil vise jer, hvordan jeg laver shadow box kort med 3 lag. Hvis man synes de ”flade” kort er begyndt at være lidt kedelige at lave, kan jeg varmt anbefale jer at kaste jer ud i et shadow box kort. Her bliver selve kortet til en lille kasse, så der er mulighed for at lege med en masse dybde og som jeg også viser i dag, kan de varieres i det uendelige.

I videoen herunder går jeg først langsomt igennem det lyserøde kort og dernæst hurtigere igennem de andre to. Som I vil se, drillede det lyserøde kys kort mig lidt undervejs, men det lykkedes mig at redde det uden at skulle starte forfra.

 

På trods af at det drillede mig, håber jeg I har lyst til at kaste jer ud i det.

 

 

 

 

 

Rigtig god torsdag

/Vibe

 

Vibe har brugt følgende materialer på kortene

Lyserødt kys kort:

Skytte kort:

Pingvin kort: