Brunch med Anne-Sofie

I dag inviterer Anne-Sofie os med på en lækker brunch, med alt hvad hjertet begærer.

Anne-Sofie har selvfølgelig kastet sig over vores nye store februar udgivelse, og den udgivelse kalder jo på brunch kort.

Har du endnu ikke set nyhederne, finder du dem lige her

Og lad os så se hvad Anne-Sofie har forkælet os med denne gang

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Vi har samlet 3 af Anne-Sofies lækre kort med den nye udgivelse til jer, som vi synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed, så alle de fede detaljer kommer til deres ret.

 

Brunch

Lad os starte med det fede brunch kort Anne-Sofie har tryllet frem til os - det indeholder tæt på alle stempler fra den nye udgivelse - Æg og bacon, Wienerbrød, Donuts og Cafelatte - og hold nu op det er lækkert!

Vi kan godt røbe vi er specielt vilde med det pølsehorn Anne-Sofie har 'bagt' til os med croissanten der er kombineret med pølsen fra Grillmad stemplet - er det ikke bare genialt! Ud over Grillmad stemplet, har Anne-Sofie også brugt kokkehuen, fra Mesterkok stemplet som passer perfekt til den nye udgivelse.

 

Det er ingen hemmelighed at Anne-Sofie er ret begejstret for vores ballonbogstaver med dies - både de store ballonbogstaver og de små ballonbogstaver. Og de har selvfølgelig også fået en rolle på kortet her i en skøn Copic farvelægnng.

Kortbasen Anne-Sofie har lavet er i kraft karton, dekoreret med sort ensfarvet karton, samt de fine mint diagonale striber.

 

Spejlæggene

Det næste kort vi skal se på er den lækre spejlæg shaker, som både indeholder spejlæg pailletter og spejlæg stempler. Anne-Sofie har lavet de skønneste små ansigter i blommerne med Hello old champ stemplet - virkelig en fed detalje

 

Kortet er bygget op med firkant dies og blonde firkant, samt blonde hjertet. Igen med brug af mint diagonale striber, kraft karton og sort ensfarvet karton. Til teksterne på kortet har Anne-Sofie brugt vores prik streg alfabat dies.

 

Vaflerne

Det sidste kort vi vil vise jer i dag, har Anne-Sofie lavet med de nye vafler,  kombineret med både prik streg alfabat dies og store ballonbogstaver. Her har Anne-Sofie ikke farvelagt ballonbogstaverne, men i stedet heat embosset dem med hvid embossingsort ensfarvet karton.

 

Kortet er lavet som et staffeli-kort, så det er lige så fyldt med vafler og frugt stykker indeni - som uden på - mums siger vi bare

 

 

Vi håber Anne-Sofies smækre lækre kort, kunne inspirerer til egne projekter med den nye februar udgivelse, eller måske andre af vores mad stempler selvfølgelig. OG vi beklager hvis de lækre kort fik bragt lidt sult med sig ;) 

I anledningen af den nye udgivelse har vi samlet alle stempel og dies nyhederne til jer, til en rigtig god pris - du finder pakken lige her

Rigtig god og kreativ torsdag