Ork'IDÈER'

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

I dag er det min tur til at vise lidt på bloggen. Normalt kører vi torsdagsblogindlæg her ved Three Scoops, men i denne uge, nupper vi også et søndagsblogindlæg. 

Vi skal se nærmere på Orkide-stempelsættet som helt sikkert er mit favorit blomsterstempel lige nu. Da jeg fik sættet havde jeg mange idéer og det var både til kort og til farvekombinationer. Her i indlægget vil jeg præsentere 4 feminine farvekombinationer og 5 skønne kort. 

 

 

Jeg vil starte med at vise jer de farvekoder jeg har anvendt

 

Og nu videre til mine kortidéer:

KORT 1

Kortet måler 14,8x10,5 og baggrunden er akvarel papir, skåret med den største rektangel die. Baggrunden er farvet med Distress Oxides: Tattered Rose, Spun Sugar, Worn Lipstick og Picked Raspberry. Konfirmations teksten er skåret ud i hvid karton og i Neenah, limet sammen for at få lidt højde i det, og sat fast på kortet. Der er pyntet med lidt lear enamel dots.

-

 

KORT 2

Kortet måler 14,8x10,5 og baggrunden er akvarel papir, skåret med den største rektangel die. Her har jeg brugt Distress Oxide Picked Raspberry og trykket en masse sværte ud på et stykke plast og sprøjtet lidt vand på, og malet med pensel på baggrunden. Da det var tørret har jeg stemplet med det lille tekst stempel direkte på baggrunden, og pyntet med lidt clear enamel dots.

-

 

KORT 3

Kortet måler 13x13 og baggrunden er akvarel papir, skåret med den næststørste firkant die. Cirkel er også akvarel papir skåret med den næststørste cirkel die. På cirklen har jeg brugt den nye søde stencil med prikker sammen med Distress Oxide: Bundled Sage. Jeg har brugt den nye lille tekst stempel på en rektangel banner skåret i akvarel papir med den 3. mindste rektangel die.

-

 

KORT 4

Kortet måler 13,5x13,5 og baggrunden måler 12x12 og er skåret i Neenah. Frontstykket er skåret i Neenah med den 3. største firkant die, og er farvet med Distress Oxide Bundle Sage igennem murstens stencilen. Jeg har skåret en lille rude i toppen med den 4. mindste ovale die, derefter har jeg skåret en lille ramme i Neenah med den. 4.+5. mindste ovale die. Rammen er sat på frontstykket og jeg har stemplet teksten inde i ruden.

 

KORT 5

Kortet måler ca 12,5x12. Her har jeg foldet et stykke akvarel papir i 13x13 og lagt den største cirkel die ovenpå, men en smule ud over folden i toppen, så det kan foldes ud som et kort bagefter. Jeg har brugt prik stencilen med Distress Oxide Victorian Velvet og stemplet direkte på kortet. Et meget hurtigt og simpelt kort, men jeg synes ideen med det runde kort er super sødt.

-

Det var alt for nu, jeg håber du har fået lidt inspiration, fra en af mine mange (ork)ideer i dag.

Ha’ en fantastisk dag.

Hilsner Janni