SURPRISE-PAKKE 15 // Afsløringen med Nadja

Så kom dagen hvor vi stolt kan præsentere SURPRISE-PAKKE 15. Pakken afsløres her i dette blogindlæg, samt i en live med Camilla, kl. 10.00 på Facebook. (Alle kan se med, da dagens live foregår på Three Scoops FB hovedside). 

Er I klar, nu afslører vi hvad SURPRISE-PAKKE 15 indeholder

 

Denne gang står surprise-pakken i stjernes tegn. 

Kig mod himlen og I finder vores inspiration til denne pakke. Pakken indholder assorterede papirer i gul som solen, stjernerne og månen, blå som himlen og sort som natten. Et stort stempelsæt med stjerner og sol som omdrejningspunktet for hele pakkens tema. Ydermere får I en lille stjernehimmel baggrunds-die, dagens stjerne tekst-die, samt nattehimlen i pailletter.

Vi håber I kan lide pakken, og har lyst til at følge med de næste 7 dage, hvor vi har en masse forskelligt inspiration at vise jer. 


I dag starter vi ud med inspiration fra Nadja: 

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Igen en yndlingspakke!

Hvordan det er muligt at Guld klubben igen og igen formår at lave hvad der for mig bliver en ny yndlingspakke, det er mig en gåde. Men jeg elsker det og denne gang er jeg gået helt amok i at lave kort, jeg kan slet ikke stoppe. Og derfor har jeg måtte bede Janni og Camilla selv sortere i mine kort, dele dem op i flere blogindlæg - eller hvad de får af ideer med mine kort - for jeg kan ikke vælge mine yndlings projekter fra selv.

 

Kort 1

Hurra for dig - Du er en stjerne, får man lyst til at skrive. Jeg elsker de nye sammenhængende tekster, og jeg synes det er så hyggeligt at pynte dem med små tilbehørs ting, så jeg måtte lige prøve med stjerner og en blågrøn pingvin.

 

Kort 2

Jeg synes at den lille pingvin med stjernen ligner en der ligesom mig, ikke kan nå op til toppen af juletræet for at sætte stjernen på, så jeg var nødt til at kombinere det skønne juletræ med den lille pingvin på et julekort.

 

Kort 3

Dette kort startede egentlig blot med at jeg havde lyst til at farvelægge endnu flere sole, i mange forskellige farver, men så passede det SÅ smukt med den gule sky baggrund, at jeg valgte at kombinere det med en meget gul baggrund. Det er blevet så lyst og lækkert.

 

Kort 4

På dette kort har jeg valgt at bruge pingvinen med stjernen i hånden, og på baggrunden har jeg brugt den mega fede mini baggrundsdie med stjernehimmel. Bag den blå baggrund har jeg brugt gult papir og heat embosset med glow in the dark embossing pulver, så det lyser smukt op i mørke.

 

 

Kort 5

Et par tags som er lavet med resterne af mønsterark fra pakken, som jeg har brugt til andre kort.

 

Kort 6Ligesom pingvinerne kan sidde og kigge på stjerner, så kan de også sidde på en strand og nyde solen sammen. Selv pingviner har vel brug for en solferie en gang imellem. Jeg har brugt papiret fra pakken, og det lækre guld perlemorspapir.

Det var min inspiration for i dag, men mon ikke jeg dukker op igen i løbet af ugen med mere inspiration med den lækre nye surprise-pakke.

Smil fra Nadja

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen (læs hvordan på seddel i pakken). Konkurrence opslaget kommer på i morgen søndag.

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og i vores Gold Club Facebook gruppe kan du under begivenheder se hvornår vi går live med pakken.