Festlig slikpose

I dag har vi Anja på bloggen med en sød og festlig slikpose. Anja er eminent til at bruge designpapirer, og dette blogindlæg er ingen undtagelse. Vi skal i dag se Anja lave den fine slikpose med vores designblok 'Let's Celebrate'.

 

Inspiration fra Anja B

 

Anjas søde slikpose ide kræver ikke mange redskaber og er forholdsvis nem at lave - og der er jo et væld af muligheder, både i designark og stempler den kan pyntes med.

 

 

Vi har lavet en lille step-by-step guide til jer, som vi håber kan inspirere. 

Step 1

Slikposen er lavet ud af 3 slimline stykker, skåret med den 3. største slimline die, og Anja har valgt arket fra Let's Celebrate med de små vimpler.

 

Step 2

Vinduet i slikposen er skåret med 4. mindste cirkel die, og det er skåret ca. 6 cm fra toppen af arket.

 

Step 3

Anja har pyntet slikposen med vores lille sløjfe,  samt en lille ramme omkring vinduet. Rammen er lavet med 4. mindste blonde cirkel die, og cirkel die, og er skåret i det røde ark fra pakken, sammen med sløjfen.

 

Step 4

Saml sløjfen, og lim blonde rammen på forsiden

 

Step 5

Nu skal du lave folder/fals i for- og bagside, så slikposen kan stå og få en lille fin klap på forsiden.

På forsiden med laver du en fold i bunden, 5 cm fra kanten. På bagsiden (som vender på hovedet) laver du en fold i toppen, 3 cm fra kanten og i bunden laver du en fold 2 cm fra kanten.

 

Step 6

Det 3 ark vi startede med at skære med slimline die skal nu i brug, vi skal bruge 2 stykker a 5 cm - gerne med prik steg prægningen i siderne og ikke i hverken top eller bund. De skal bruges som forstærker i bunden så posen bedre kan stå. Start med at skære 2 cm af folden i bunden af fronten, og sæt tape på resten af folden, samt bund folden på bagstykket.

 

Step 7

Så sætter du tape på begge de 2 ekstra stykker og samler bunden, så stykket passer ind i folderne. Husk stykket der sidder inde i  slikposen skal vise vimplerne, da de kan ses igennem det lille vindue.

 

Step 8

Slikposen er lukket med magnet, så den kan åbnes og lukkes. Magneten på fronten af slikposen, er sat fast med lim ca. 1 cm fra kanten.

 

Den anden magnet er sat fast på indersiden af lukkefolden, og igen ca. 1 cm fra kanten. Test magneterne imod hinanden inden du limer, så du sikre de ikke er vendt forkert, og husk at lade limen tørre helt op, inden du lukker slikposen.

 

Nu kan slikposen lukkes med magnet, og du kan sætte den ønskede pynt på, alt efter hvad den skal bruges til. Slikposen måler 7 cm i bredden og 13 cm i højden.

 

Anja har pyntet forsiden af sin slikpose med farverige balloner, og til dem har hun brugt de dies der hører til vores ballon stempler, og skåret ballonerne ud i designark fra Let's Celebrate.

 

På bagsiden har Anja sat et tag som er skåret med vores farveprøve tag, og det er pyntet med små farvelagte balloner og gave. Tagget kan bruges til at skrive en lille hilsen til den heldige modtager.

 

Vi håber Anjas skønne ide, har inspireret til at afprøve slikposen.

Rigtig god og kreativ torsdag

 

 

Her finder du en samlet materialeliste over de produkter Anja har brugt på kortet: